Mor ser, hvad 15-årig søn har lavet på Facebook – og slæber ham med på politistationen

Nu er sønnen varetægtsfængslet.

En 15-årig mistænkt for voldtægt er nu i politiets varetægt, efter hans mor slæbte ham med på politistationen i Chicago.

Drengen var efterlyst i forbindelse med en særdeles grov voldtægt, der blev streamet live på Facebook. Det rapporterer Fox News.

Politiet havde forinden udstedt en arrestordre på drengen. Der var planer om at bringe ham til en sikret institution, hvor en 14-årig, der er anholdt i samme sag, allerede sidder.

Læs også

Bilisten ser en grå frossen klump i vejkanten - bremser hårdt op, da han indser at den bevæger sig

Men drengen dukkede altså op på politistationen og måtte melde sig selv med sin mor ved sin side. Begge teenagerne står til sigtelser om seksuelt overfald, produktion og distribution af børneporno.

Op mod seks personer deltog i overgrebet på den 15-årige pige, der er offer i sagen. Voldtægten fandt sted den 19. marts og blev livestreamet på Facebook. Op mod 40 personer så voldtægten live, men ingen gik til politiet.

Politiet mener, at der er flere videoer af overgrebet. Andre mindreårige og en voksen risikerer sigtelser i sagen.

Læs også

Simon spærrede tyve inde på parkeringspladsen - fik hele banden anholdt

Ifølge pigens mor blev både pigen og hendes familie efterfølgende chikaneret online, ligesom de blev latterliggjort og chikaneret af børn i nabolaget. Pigen beskrives som dybt traumatiseret af episoden og er midlertidigt blevet genhuset i en anden bydel, så hun ikke skal se på sine overgrebsmænd. Hun har heller ikke været i skole siden.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip