Mor taber 59 kilo ved kun at spise tre ting

22/12/2021 10:42

Henrik R

Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
Den 37-årige mor til tre forvandlede sin krop radikalt.

Mest læste i dag

En mor tilskriver sin vægttabssucces tre ting.

Kelly Hogan der i en alder af 37 år vejede 118 kg, valgte at noget måtte gøre, da hun var på sit største. Derfor lagde hun en kostplan, hvor hun skar kulhydrater ud. Det skriver Daily Mail.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Hun begrænsede sin diæt til kun at indeholde æg, kød og ost. På den måde tabte musiklæreren fra North Carolina halvdelen af sin kropsvægt og endte med en vægt på 59 kg.

"Jeg har et skema på væggen, som viser alle de næringsstoffer, man får af frisk kød. Jeg spiser ikke andet end æg, kød og ost. Bogstaveligt talt intet," siger Kelly Hogan.

Hendes børn på fem, tre og otte måneder får heller ikke mange kulhydrater, men spiser dog frugt og grønt, mens hendes mand spiser kulhydrater nok for hele familien.

Den eneste ting, den 37-årige savner, er peanutbutter. Det har ikke været noget problem at undvære brød, ris, pasta, frugt og grønt. Hendes “søde tand” er helt væk.

Har kæmpet med vægten i 20 år
Kelly Hogan begyndte at kæmpe med vægten, da hun var teenager. Hun prøvede stort set alle slankekure, men blev ved med at tage på.

Hun prøvede at sulte sig selv slank, men vægten kom tilbage, og hun tog ekstra meget på.

Da Kelly Hogan var størst, begyndte hun at få mærkelige gevækster på sit ben. Lægen sagde, at de næsten stensikkert ville gå væk, hvis hun holdt igen med kulhydraterne.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Det første år på diæten tabte hun 30 kg. Da hun kom tilbage til lægen igen, kunne han ikke kende hende. Derefter fik hun blod på tanden og skar endnu flere kulhydrater væk. Nu spiste hun kun kød, æg og ost.

Faktisk spiser hun ofte på McDonald’s, hvor hun skærer burgerbollerne fra og spiser bøfferne.

"Jeg siger ikke, at alle skal leve af McDonald’s burgere, men jeg har det rigtig godt med det," siger hun.

Ud over at hun har det bedre, mener hun også, at vægttabet har hjulpet hende med at blive gravid.