Mor til 10 børn afslører sin udmattende aftenrutine

Foto: TikTok

At gøre børnene klar til en ny dag, kan være en stor opgave for enhver forælder. Men når man er mor til 10 børn, er det en helt anden sag.

Det kan Alicia Dougherty skrive under på, for hun er nemlig mor til ti. I en video på TikTok har hun vist, hvordan hun gør klar til den næstkommende dag hver aften. Og der er nok at tage fat om!

Læs også

Mand tager afsked med sin kone gennem 59 år: "Jeg ved du ikke kan høre mig, men jeg elsker dig"

Efter at have lagt sine ti børn i seng, kan du ikke læne sig tilbage med et glas vin. Det er der sikkert mange forældre, der har mulighed for, men ikke Alicia. Hun er nemlig nødt til at vende tilbage til arbejdet.

I videoen, som hun har delt på TikTok, viser hun sin 'aftenrutine efter mine børn er gået i seng'. Den er blevet set mere end 6,5 millioner gange.

Foto: TikTok

"Jeg pakker alle deres madpakker ud og lægger deres ispose i fryseren, vasker op, rydder op i det rod, de efterlod over hele mit badeværelse fra brusere, og hænger deres håndklæder op," afslører hun.

Det næste hun gør er, at få gjort tandbørster klar og lagt skoletøj frem til, hvad der sandsynligvis bliver en hektisk morgen, når man har ti børn i huset. Efter dette gør hun deres frokost klar.

"Jeg pakker deres snacks til skolen, og putter dem i deres rygsække med vand til næste dag," siger hun.

"Så gennemgår jeg alle deres jakker og tager deres våde vanter frem og sørger for, at de har et dejligt tørt par. Og jeg sørger for, at de har et ekstra mundbind i deres rygsæk."

Når hun har fået styr på alt, hvad der skal være styr på til skolen den næste dag, er Alicia aften endnu ikke helt slut. Hun sætter nemlig også deres iPads til opladning og støvsuger i huset.

I videoen fortæller hun, at hun ofte er oppe til midnat, inden hun kan gå i seng. Hun giver dog sig selv lidt tid til at scrolle rundt på de sociale medier, inden hun går i seng.

I kommentarfeltet blev der skrevet en del kommentarer, hvoraf flere brugere skrev, at de var forundrede over, at børnene ikke skulle hjælpe med nogle af de mange opgaver.

Foto: TikTok

"Jeg ved ikke engang, hvor jeg skal starte her. Faktum er, at de fleste af disse børn er gamle nok til at gøre alle disse ting. Det er helt uvirkeligt," lyder det fra en person.

"Åh, mor. Disse ti børn er nogens fremtidige mand eller kone. Gør det venligst ikke for dem," skriver en anden.

"Kan de ikke selv putte tandpasta på deres egne tandbørster? Eller rydde op efter sig selv?" spørger en tredje, mens en fjerde skriver:

"De børn kan godt gøre noget af det der. Du arbejder så hårdt. De burde selv tilslutte deres iPad, pakke madpakker ud og i det mindste lægge tøj væk."

Der var dog også mange, der ikke helt kunne forstå, hvor hendes mand var henne i alt dette. For han hjælper tilsyneladende ikke med noget af det.

"Jeg leder efter hendes mand," skriver en person, mens en anden spørger: "Hvad laver din mand?"

Foto: TikTok

Der var dog også andre, der ikke havde andet end beundring for den hårdtarbejdende mor. De ønskede derfor blot at vise hende støtte.

"Alle fortæller hende, hvad hun skal. Måske får disse ting hende til at føle sig godt tilpas. Mor, gør hvad du vil. Jeg ville ønske, jeg havde en mor som dig," skriver en person.

"Du er virkelig fantastisk," lyder det fra en anden, mens en tredje skriver:

Læs også

Melvins drøm går i opfyldelse: Nu løfter han sløret

"Jeg har ét barn, og jeg udmattet!"

 

Dagens Gossip