Mor til to tabte sig 30 kg på et halvt år: Nu afslører hun, hvordan hun gjorde, uden at droppe fastfood

Skrevet af Nicolai Busekist

02/12/2023
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En mor til to formåede at tabe sig 30 kg på et halvt år. Nu har hun delt, hvordan hun bar sig ad med det.

Mest læste i dag

Det kan være svært at tabe sig, hvis man ikke ved, hvordan man skal gribe det an. Mange tror, at de er nødt til at skære alt det sjove ud af livet, men sådan behøver det ikke at være.

Det er Rooxy et godt bevis på, da hun har formået at tabe sig 30 kg på et halvt år. Det har hun endda gjort uden at melde sig ind i et fitnesscenter eller droppe fastfood.

"Sådan tabte jeg mig 30 kg på 6 måneder," lyder det fra Rooxy i en video på TikTok.

Da hun startede sit vægttab, stod der 87 kg på hendes badevægt. Et halvt år senere var det en både lettere og gladere Rooxy, der kunne stille sig op på badevægten. Og da hun gjorde det, stod der 56 kg på skærmen.

I videoen har hun også delt billeder, der viser, hvordan hun ser ud før og efter vægttabet. På det første billede står hun sammen med sin datter iført løst tøj, som skjuler hendes figur.

På efter-billedet har hun haft modet til at klæde sig på en helt anden måde. Her er hun nemlig iført en crop-top, hvilket vidner om, at hun har fået sin selvtillid tilbage.

Desuden benytter hun også videoen til at fortælle om, hvordan hun har båret sig ad med at tabe sig, uden at droppe sin yndlingsmad.

"Spis mad med højt proteinindhold," er hendes første tip ifølge The Sun.

Hun siger også, at det er vigtigt at være hydreret. Det gjorde hun ved at drikke to liter usødet te hver dag. Dernæst fortæller hun, at nøglen til at tabe sig, er at holde sig i kalorieunderskud.

Hvad der også er meget imponerende er, at hun formåede at tabe sig uden at besøge fitnesscenteret én eneste gang. I stedet lavede hun bare sjove og energiske danseøvelser derhjemme, hvilket hjalp hende med vægttabet.

For at sikre sig, at det hele ikke blev for tørt og kedeligt, ville hun ikke snyde sig for søde sager. I stedet byttede hun dem blot ud med sundere alternativer såsom riskager toppet med jordbær og chokolade.

I kommentarsporet er der mange, der roser hende for hendes flotte forvandling. Desuden er der også flere af brugerne, der har spurgt ind til, om hun har brugt en bestemt form for dansetræning.

"Du ser godt ud. Tak fordi du deler det her. Hvor finder du din dansetræning?" skrev en bruger

"Motivation. Jeg skal af med den her babyvægt," lød det fra en anden bruger.

"Fantastisk transformation," skrev en tredje rosende til Rooxy.

Wow. Det er godt gået. Du ser smuk og fantastisk ud. Dog ikke, at du ikke var det før," skrev en fjerde bruger i sin kommentar.

"Du har gjort et godt stykke arbejde," kommenterede en femte bruger.