Mor til tre gik fra 112 kg til 60 kg: I dag er hun ikke til at kende

Henrik R

4 uger siden

|

15/06/2024
Udland
Foto: TikTok
En mor til tre er gået viralt på TikTok, hvor hun har delt en video, der viser hendes fantastiske forvandling efter et stort vægttab.

Dagens topnyheder

En kvinde er gået viralt på det sociale medie TikTok, hvor hun har delt en video, der viser hendes utrolige vægttab. I teksten til videoen afslører hun, at hun næsten har halveret sin vægt. 

Den virale video, der indtil videre er blevet set mere end 2,5 millioner gange, er blevet delt af en mor til tre. Kvinden hedder Ashlie, og hun er ikke specielt vild med salat, hvis man skal tro hendes brugernavn, der er @ashlie.hates.salad. 

"Fra 112 kg til 60 kg. Det er næsten bogstaveligt talt den halve person med den dobbelte selvtillid," har hun skrevet som tekst til sin video. 

Foto: TikTok

I starten af videoen kan man se kvinden forud for sit vægttab. Her forsøger hun at trække et par stramme jeans op over sin mave. Det går ikke så godt, men herefter bliver der klippet over til, hvad man nærmest skulle tro var en anden kvinde. 

Kort tid efter klipper videoen nemlig over til nutidige billeder, der viser Ashlie efter det fantastiske vægttab.  

I videoen, hvor hun viser sin slanke krop frem, har hun også taget sig tid til at lægge en flot makeup. Hendes slanke form fremhæves af en tætsiddende sort kjole, som hun har kombineret med en hvid taske. 

Foto: TikTok

Følgende tekst står skrevet hen over videoen 'Hvem er du?'. Det kan potentielt være en hentydning til, at hun har svært ved at kende sig selv. 

Ifølge et hashtag, der er blevet tilføjet til den virale video, har Ashlie fået udført en gastrisk bypass. 

Det er en operation, der indebærer, at man fjerner det meste af mavesækken. Efter operationen vil der være efterladt en bananformet del af mavesækken. Det har til formål at reducere mængden af mad, man skal indtage, før man føler sig mæt. 

I kommentarsporet under den virale video, er der flere brugere, der har givet udtryk for, at de er meget imponerede over det vilde vægttab. 

"Omg, ja! Wow! Du var smuk både før og efter," skrev en bruger. 

"Det er utroligt, hvad en operation kan gøre," lød det fra en anden. 

"Du ser fantastisk ud," skrev en tredje. 

"Det er helt fantastisk," fortsatte en fjerde. 

"Wow! Det er så motiverende," kommenterede en femte.