Halloween-spøg fik alvorlige konsekvenser

Foto: Facebook.com

Det var bare for sjov, men en halloween-spøg fik seriøse konsekvenser.

Det startede for seks år siden. Her begyndte Steven Novak fra Dallas i USA at dekorere sit hus ekstra meget omkring den 31. oktober, hvor kalenderen viser Halloween, skriver The Mirror.

Men hvor de flest nøjes med et falsk spindelvæv og et udskåret græskar, så går Steven hele vejen! Faktisk er han så kreativ, at politet er blevet tilkaldt flere gange fra nervøse borgere, der har syntes, at det har været lige i overkanten.

Det startede med spøgelser og røgmaskiner, men i dag er det  skræmmende, realistiske dukker dækket af blod, man kan opleve foran Stevens hus.   

Hvis man tager et kig på billederne længere nede i artiklen, så er der ikke noget at sige til, at der er nogle, der er blevet ekstra skræmte af den uhyggelige forhave. 

En dyr fornøjelse 

Steven Novak laver alt det uhyggelige halloween-gear selv, og det kan godt være en dyr fornøjelse. Især hvis det er dårligt vejr. For hvis det regner, så forsvinder alt det ‘blod’, han har dekoreret dukkerne med. 

Selvom rigtig mange synes, at huset blot er underholdende, så er der også nogle, der mener, at Steven er gået for langt. Derfor er politiet flere gange troppet op ved fordøren, da de har modtaget klager fra urolige borgere. Men ifølge Steven, så har samtlige betjente fundet hans kreative påfund “cool”.

Hvis man kender Steven, så kommer det ikke som en overraskelse, at han har formået at lave en have, der er så realtisk og uhyggelig. For han lever at af lave denne slags rekvisitter, og derfor var en røgmaskine eller spindelvæv heller ikke nok i hans forhave. 

“Det skulle være noget, der virkelig skræmmer, når man går forbi i mørket. Så jeg lavede nogle dukker, og hældte 20 liter blod ud over det hele,” forklarer han.

Et græskar og noget spindelvæv er ikke nok, når Steven Novak går i gang. Foto: Facebook.com.

 

Politiet er flere gange troppet op ved fordøren, da de har modtaget klager fra urolige borgere. Foto: Facebook.com.

 

Det er et voldsomt syn, når man går forbi Steven Novaks have. Foto: Facebook.com

 

Der skal bruges rigtig meget 'blod', når Steven går i gang. Foto: Facebook.com

 

 

 

Dagens Gossip