Mor undrede sig over bizart fund på sønnens værelse: Billederne fik kommentarsporet til at frygte det værste

10/11/2023 10:46

Kamille Isaksen

Udland
Foto: Facebook / Family Lowdown Tips & Ideas
Foto: Facebook / Family Lowdown Tips & Ideas
Da billedet blev delt, satte det hurtigt gang i kommentarfeltet, da personerne i gruppen alle havde en holdning til, hvad det var, moren havde fundet i sønnens seng.

Mest læste i dag

En mor stod over for en overraskende opdagelse ved fodenden af sin 7-årige søns seng, og det har medført stor spekulation og endda bekymring i kommentarsporet.

Efter at have opdaget noget, hun ikke anede, hvad var, besluttede moren sig for at søge svar på Facebook-gruppen Family Lowdown Tips & Ideas og spurgte nærmest: "Er der nogen, der har nogen idé om, hvad det kan være? Det er for enden af min søns seng på gulvet," skrev hun, ledsaget af billeder af en stor bunke ukendt materiale spredt ud over gulvet ved siden af hendes søns seng.

Det skriver New York Post.

Kommentarer fra gruppen begyndte med det samme at flyde ind, og der blev foreslået lidt af hvert. Et medlem ironiserede: "Nej... ny frygt låst op," mens et andet delte: "OMG, min hud kravler – jeg håber, det her er korn, da jeg er ved at blive skræmt." 

Foto: Family Lowdown Tips & Ideas

En tredje bidrog med en rygsøjle-prikkende teori og foreslog: "Helt klart tarantula sorte enke skorpionæg. Ekstremt bidende, og de beder sig tid til at angribe." En anden tilføjede: "Rædselen ser bestemt ud til at stamme fra noget skræmmende."

Spekulationerne fortsatte, hvor nogle overvejede muligheden for et museangreb. Et medlem af Facebookgruppen delte deres egne erfaringer og afslørede: Jeg havde noget lignende i vores skur engang. Det viste sig, at mus og rotter var kommet ind.

En anden deltager mindede om en lignende hændelse og sagde: "Det viste sig, at jeg havde mus. De havde spist alt i tøjbamserne. Jeg måtte flytte ud. Så mit råd er at gemme legetøj i kasser og få musefælderne ud.

Trods de mange alarmerende spekulationer blev det til sidst afsløret, at kilden til forstyrrelsen ikke var så uhyggelig, som man havde forestillet sig. 

Moren forklarede, at snavset stammede fra en varmepakke, der kunne opvarmes i mikroovnen, og som uventet var sprunget. "Jeg støvsugede den for et par dage siden, og den var der ikke. Jeg gik tilbage til støvsugning igen, og det var det,” forklarede hun. Andre var enige og delte deres erfaringer med lignende varmepakker, der kan mikrobølgeovnes, og spekulerede i, at frøene inde i disse legetøj var synderne.

Alt i alt er det tydeligt, at moren er lettet over fundet af fr’ene fra varmepuden i stedet for tarantula sorte enke skorpionæg,