Under en måned gammel: Bedstefar har over 10.000 følgere på instagram

Foto: Instagram/Grandpa.the.kitten

Vi elsker at se unikke katte og hunde. Selvom de måske ikke er så konventionelt søde som nogle andre kæledyr, er disse dyr specielle, og deres enestående udseende gør dem ofte til internetstjerner.

Det er ikke noget internettet elsker mere end søde dyr. Særligt hunde og katte. En video af en sød hvalp eller killing, kan gå hele verden rundt, og samle millioner er likes og kommentarer i løbet af få timer. 

Læs også

By i rædsel over 'væsen i tre': Da myndighederne dukker op griner alle

Det er præcist det der skete med katten ‘Bedstefar’. Et af de mere unikke kæledyrsnavne, men ikke desto mindre på mange måder passende for den lille killing. 

Den meget lille og utroligt søde killing, har fået det spøjse navn fordi mange mener, at den har samme ansigtstræk som en gammel mand, hvilket har gjort den lille kat til en internetstjerne.

Men sådan var det ikke altid: I starten af sit liv blev bedstefar næsten aflivet på grund af svære fysiske tilstande den var født med.

Ifølge Bored Panda, fik Stephanie Medrano, en plejeforælder på Stray Cat Alliance, et opkald den 20. marts om en nyfødt killing, der blev født med en kløft i ganen og snoede bagben.

Hans ejere vidste ikke, hvordan de skulle håndtere de store fysiske problemer, og en dyrlæge anbefalede aktiv dødshjælp på grund af små odds for kattens overlevelse.

Stephanie så katten, og se hans uhyggelige lighed med en gammel mand, gav ham sit nye navn.

"Jeg tænkte på hans navn 'Bedstefar', så snart jeg så hans ansigt," fortalte Stephanie til LoveMeow.

På trods af at oddsene mod Bedstefar så svære ud, besluttede Stephanie at tage den lille grå kat til sig. Bedstefar krævede særlig pleje: han havde brug for at blive rørfodret døgnet - på grund af hans forhold var bedstefar ikke i stand til at fodre fra sin egen mor.

Hun gav ham også massage for at hjælpe med at rette hans snoede ben ud.

På trods af de lave odds for overlevelse, har Bedstefar gjort det godt takket være al den kærlighed og opmærksomhed Stephanie har givet ham.

Han har fordoblet sin vægt, og hans pels er nu kommet frem som den skulle. Han er nu omkring en måned gammel, og klarer sig godt.

"Han var 84 gram, da vi fik ham. Han er 145 gram nu. Han begyndte bare at slikke, gabe og strække sig. Han er så blid og meget god at sove med,"

Læs også

Piers Morgan i skarpt angreb på USA: "Bare indrøm det"

Bedstefar har stadig en udfordrende vej foran sig, da hans tilstand sandsynligvis vil kræve operationer senere i livet: "Han vil kræve en ganespalteoperation eller flere, afhængigt af hans fremtidige behov og benskinner, hvis hans ben har brug for mere hjælp senere," fortalte Stephanie til Bored Panda.

Men lige nu klarer lille bedstefar sig godt i sit nye hjem, elsket af Stephanie... og af mange nye fans online. For på trods af bare at være en måned gammel, er den meget unge Bedstefar blevet en internetsensation - med over 10.000 følger på sin Instagramprofil.

 

 

Dagens Gossip