Nabo fandt billeder af forældre online: Nu er børnene bortvist fra skolen

Foto: Facebook

Moren, der driver en OnlyFans-side, blev chokeret, da hun fandt ud af, at hendes naboer havde fundet hendes profil og sendt hendes billeder til børnenes skoleinspektør.

I manges øjne er sider som OnlyFans stadig et tabu, men der er mindst lige så mange, der mener, at disse sider er helt normale. 

Tiffany Poindexter har ikke noget imod OnlyFans. Hun driver nemlig selv en profil på siden, men hun modtog for nylig den kedelige nyhed om, at hendes profil har medført, at hendes børn er blevet smidt ud af skolen. 

Det skriver news.com.au. 

Læs også

Kropsdel fra savnet millionær fundet

Hun, sammen med sin mand, Chris, har forsøgt at snakke med skoleinspektøren, men de fik blot at vide, at de var nødt til at finde en anden skole, som deres børn kunne gå på. 

Tiffany - eller Mrs. Poindexter, som er hendes navn på internettet - har derfor valgte at åbne op om sit arbejde med sin OnlyFans-side, og hun blev hurtigt spurgt om, hvor meget hun tjener. 

Mrs. Poindexter tjener mere end 900.000 kroner om måneden, da man skal betale et månedligt beløb, hvis man ønsker at have adgang til hendes billeder. 

Foto: Privat

I takt med, at Tiffany valgte at åbne mere og mere op for OnlyFans-livet, har de fået mere og mere opmærksomhed på internettet, og hun fortæller, at det er Chris, der tager billederne af hende, som de efterfølgende deler på OnlyFans.

Skoleinspektøren skulle have fortalt dem, at deres handlinger strider mod skolens retningslinjer, hvorfor man ikke længere kan have deres børn gående på skolen. Det har også medført, at de bliver set ned på af resten af nabolaget, hvor de sågar oplever at blive chikaneret.

Det får dog ikke Tiffany ned med nakken, da hun er overbevist om, at det blot er fordi, at de keder sig eller er jaloux på hende. Hun tror, at de ønsker at være kendte ligesom hun er. 

Det skulle ligeså have været en gruppe mødre, der ringede til skolen, da de faldt over hendes OnlyFans-side, ligesom de også sendte hendes billeder til skoleinspektøren. 

"Kvinderne, der bor i området, er gået sammen mod os. Det er dem, der har sendt billederne til skoleinspektøren. De siger, at det, vi laver, er klamt og foruroligende."

Foto: Privat

Tiffany siger, at hendes børn har været meget kede af det, efter at være blevet smidt ud. De betyder, at de ikke længere kommer til at se deres venner lige så ofte, som de ellers ville have gjort. Hun fortæller endvidere, at de også godt kunne lide de lærerne, der var på skolen. 

"Vi kan slet ikke forstå det. Vi har endda kun fået tilsendt en email, hvori de skriver, at vores børn ikke længere må gå på skolen." 

Hun fortæller efterfølgende, at det har været meget svært at fortælle deres børn, hvorfor de ikke længere må gå på skolen. Tiffany og Chris vil nemlig ikke fortælle dem sandheden - i hvert fald ikke endnu. 

De har dog svært ved at forstå, hvorfor hendes børn bliver straffet for noget, som ikke har med dem at gøre. 

"Der er ikke nogen grund til at straffe børn, hvis det er forældrene, der har gjort noget forkert. Og vi har ikke engang gjort noget forkert!"

Tiffany er især ked af det, da de har givet meget til skolen. 

"Vi møder frivilligt op på skolen mindst 100 timer om året. Vi klinger godt med mange af lærerne på skolen, så det er underligt, at vi kan være så gode venner, men derfefter bare være fjender."

Tiffany og Chris er nu i gang med at finde en ny skole, som deres børn kan gå på. 

Og de har også tænkt sig at fortælle dem, hvorfor de blev smidt ud - men ikke endnu.

Læs også

Gravid i 16 år af sit liv

 

Dagens Gossip