Nabo var rasende og tilkaldte politiet på grund af 'upassende' tøj

Foto: rovi_wade/TikTok

Hun hævder, at naboen tilkaldte politiet, fordi hun var blevet "stødt" af det "upassende" outfit, hun havde på.

Når det kommer til mode, så er det ikke nogen hemmelighed, at det er svært at forklare, hvad stil dækker over, da der findes mange forskellige former for stil. 

Der er nogle mennesker, der helst vil følge med de nyeste trends, andre retter øjnene mod det mere klassiske, mens andre bare tager noget på. 

Det skriver Mirror. 

Læs også

Nu får Disney hug: Snehvide havde ikke givet samtykke til kys

Der er dog en kvinde fra USA, der hævder, at hendes valg af tøj bragte hende i problemer. 

TikTok-brugeren Rovi Wade har delt en video, hvor man kan se, at hun fik besøg af politiet. De var blevet tilkaldt af en nabo, der mendte, at hun "klædte sig upassende".

Foto: rovi_wade/TikTok

I klippet fortæller Rovi, at hun er ret sikker på at naboen har rapporteret hende, fordi hun ikke kunne lide, at man kunne se lidt hud, hvorfor hun altså skulle have fundet det offensivt. 

Rovi er iført en sort choker med pigge og en top med glitter, mens hun taler til en person, som hun hævder er en politibetjent. 

"Jeg er fuldt klædt på, men hun kan bare ikke lide min stil," siger Rovi. 

"Problemet er, at min krop har fornærmet hende. Jeg har lov til at eksistere og være flot og det har jeg tænkt mig at blive ved med." 

Videoen er hurtigt endt med at gå viralt, og den er blevet set mere end 11 millioner gange og har fået over 2 millioner likes.

Foto: rovi_wade/TikTok

I videoen forklarer hun ligeså, hvordan det hele tog sin start.

"Jeg var udenfor, dansede, filmede, og havde det sjovt. Jeg var meget respektfuld, og vi var på ingen måde i vejen for andre. Vi stod på fortovet for at se vores optagelser, hvorefter min nabo kommer ud og siger, hun har børn," fortæller Rovi, hvorefter hun kommer med flere detaljer: 

"Jeg sagde til hende, at hendes børn ikke engang var udenfor, hvorefter hun sagde, at "vi har vinduet, så de kan se dig," fortæller hun. 

De begyndte at diskutere, og naboen truede da med at ringe til politiet, men det troede Rovi altså ikke på, og hun valgte derfor at forlade samtalen og rykke hjem. 

Men hun havde ringet til politiet. 

"Jeg gik udenfor for at møde betjenten, og så fandt jeg ud af, at min nabo havde løjet om, hvad jeg havde lavet. Han sagde heldigvis, at han blot snakkede med mig som en formalitet, så det var ikke det store."

Læs også

29 år for sent: DNA-beviser sår tvivl om henrettet mands skyld