Nægter at være forlover til sin brors bryllup: Nu forklarer han hvorfor

Foto: Shutterstock.

En mand har skabt debat efter, at han nægter at være forlover for sin tvillingebror.

Den 21-årige mand har valgt at dele sin situation på mediet Reddit, skriver The Mirror. 

Læs også

Hjem til gården-vinder ramt af dødsfald i familien under optagelser

Grunden til, at han ikke vil stille op som forlover, er kvinden, som broren skal giftes med. Det er nemlig en person, som den 21-årige mand kender rigtig godt.

De har været kærester. Fem år tidligere, da de begge var 16 år, var de et par i to år. 

Men da tiden var inde til, at de skulle gå på universitetet, besluttede parret at splittes, da den 21-årige ønskede at rejse væk fra byen. Ekskæresten blev dog i samme by.

Da den unge mand kom hjem fra universitetet, opdagede han, at hans tvillingebror havde fået en kæreste. Men han blev en kende chokeret, da han opdagede, at det var ekskæresten, som broren havde fundet sammen med.

“Jeg begyndte at date min ekskæreste, da vi begge var 16 år, men vi tog beslutningen om at gå hver til sit, inden vi tog på college, da vi var 18 år,” skriver han og fortsætter: 

"Jeg besluttede at studere et par timer væk, mens hun besluttede at blive i byen. Bemærk også, at min kæreste var meget tæt på min familie, så det var også svært for min familie, at vi gik fra hinanden,” forklarer han og uddyber, at det var noget af en bombe, der sprang, da han vendte tilbage.

”Da jeg kom hjem fra mit første år på college, overraskede min bror mig med nyheden om, at han havde været sammen med en pige i over seks måneder. Der var bare et problem. Det var min ekskæreste,” skriver den 21-årige i det anonyme opslag på Reddit.

Skal ikke blandes sammen

Han blev vred på sin bror, men de blev enige om at redde det indbyrdes forhold ved at lave en klar aftale om, at de tre ikke skulle hænge ud sammen.

"Jeg var tydeligvis vred, og min bror forstod det, men gjorde det klart, at han ikke havde til hensigt at slå op med hende. Til sidst blev vi enige om, at vi ville fortsætte vores forhold, hvis han aldrig nævnte hende for mig eller fik os til skulle ses - det gik han med til,” skriver han. Derfor blev den 21-årige mand også en kende overrasket, da broren pludselig bad om en tjeneste.

"Men for nylig overraskede min bror mig med nyheden om, at de to nu er forlovede, og han vil have mig til at være forlover. Jeg sagde til ham, at det ikke kommer til at ske. Vi var fra starten enige om, at jeg ikke behøvede at deltage i begivenheder, hvor min eks ville være,” skriver han og fortæller, at det er resten af familien ikke vilde med.

"Hele min familie kalder mig egoistisk og fortæller mig, at jeg godt kan tage mig sammen på den ene dag. Men jeg har det bare ikke godt med at være forlover ved min ekskærestes bryllup,” slår han fast.

På Reddit spørger han, om det er ham, der er helt galt på den. Her er delte meninger. 

“Jeg er faktisk chokeret over, at din bror troede, du ville sige ja? Hvorfor i alverden skulle du sige ja til at være forlover ved dine bror og eks’ bryllup,” skiver en, mens en anden mener, at det bliver et langt liv, hvis han vil undgå svigerinden resten af livet.

“Jeg ved ikke, om det er forkert af dig at nægte. Men hvis du vil bruge resten af dit liv på at undgå den person, din bror er gift med, fordi du var sammen med hende i gymnasiet, så bliver livet underligt,” skriver en Reddit-bruger.

Hvad synes du? Er det okay at nægte at være forlover? 

Læs også

Har prøvet på det i 30 år: Pludselig opdager han det i avisen