Natalie købte DVD til sit 2-årige barn: Fik et chok, da hun så, hvad der gemte sig indeni

Foto: Facebook

Natalie købte en Simpsons-DVD til sit 2-årige barn i en genbrugsbutik. Da hun kom hjem, viste det sig at være en helt anden DVD, der lå indeni.

Natalie Douglas var af den opfattelse, at hun havde købt et eksemplar af The Simpsons Christmas Two i en genbrugsbutik. Hun mente nemlig, at det ville være en god overraskelse til hendes 2-årige barn. Det skriver Mirror.

Læs også

Læger alarmeret: Stor stigning i antal hjertestop for unge under 30 år

Da hun kom hjem, besluttede hun sig for, at hun lige ville tjekke, hvad der egentlig var indeni. Da hun åbnede for kassen, så hun, at det var en forkert DVD, der var med – og det var bestemt ikke noget, der blot tilnærmelsesvis mindede om The Simpsons.

Derimod fandt hun en DVD indeni kassen, hvorpå titlen var skrevet. Ud fra denne kunne hun se, at hun havde fået en 'Extreme A**l Two' med sig hjem. Og det gjorde naturligvis Natalie glad for, at hun tjekkede det, inden hun afleverede den til sit barn.

"Købte denne fra en genbrugsbutik til mit 2-årige barn - og så åbnede jeg den," skriver Natalie i et opslag i en gruppe på Facebook, der har navnet 'Family Lowdown Tips and Ideas'.

Foto: Facebook

Det tog ikke lang tid, før hendes opslag blev enormt populært i Facebook-gruppen. Kort efter var der nemlig hele 13.000 likes, ligesom der også var flere tusinde kommentarer.

"Sandsynligvis meget heldigt, at dit barn stadig har brug for hjælp til at sætte en DVD på," er der en person, der har svaret.

"Åh, Gud! Jeg kan bogstaveligt talt ikke lade være med at grine," lød det fra en anden person.

"Der står skrevet 'teenagedreng' over alt det her. Han gemmer sine hemmeligheder i kasser, hvor ingen vil kigge ind, og mor ville rydde op," skrev en tredje.

Det er dog ikke alle, der er helt så overraskede over, hvad Natalie har været ude for. Der er nemlig flere, der deler deres egne historier, hvorfor hun tydeligvis ikke er den eneste, der har prøvet at stå i en sådan situation.

"Vi hentede engang en Harry Potter-bog i en genbrugsbutik, bladrede gennem den, og den havde et hemmeligt gemmerum klippet i midten af siderne, der var stort nok til at skjule en pakke cigaretter," skrev en person.

Læs også

“Erotisk” køb i Aldi chokerer mand: Konfronterer sin kone

"Jeg har prøvet det her før. Jeg fik masser af gratis DVD'er. Den ene var en actionfilm, men indeni lå der en gammeldags erotisk DVD. Tror han gemte den for sin kone," lød det fra en anden.

 

Dagens Gossip