Nettet går i selvsving over dette billede med Connie

Foto: Privat

På Instagram har Connie delt et billede, der fik hendes følgere til at gå amok i kommentarfeltet.

Da 22-årige Connie White fra byen Falkirk Skotland lagde et billede op på Instagram, havde hun ikke bemærket den lille ekstra ting, der var sneget sig med på billedet.

Læs også

Derfor forsøgte Peter Madsen at flygte

På billedet kan man se den unge kvinde i en rød kjole foran et spejl. Ifølge The Mirror blev billedet taget en aften inden en bytur. Det var først, da kommentarerne begyndte at tikke ind, at hun blev opmærksom på den sjove detalje. Spejlet bag Connie reflekterede nemlig bagsiden af hendes ankel og fod op mellem hendes ben. Det har fået det til at ligne, at Connie har noget hængende mellem benene, som er forbeholdt mænd at have.

Foto: Privat

 

Foto: Privat

Delt på Twitter

Connie White valgte efterfølgende at dele billede på Twitter, fordi “det er for sjovt til ikke at blive delt, og til billedet skrev hun blandt andet, at “det ligner, jeg har en p*k imellem mine ben.” 

Opslaget har fået mere end 23.000 likes og 1.200 retweets, og det var ikke alle, der kunne se, hvad det egentlig var, der hang mellem benene, før Connie afslørede, at det blot var bagsiden af hendes ben.

Læs også

Farlig madlavning: Nudelret slår familie ihjel

 

 

 

Dagens Gossip