Nicole tog røven på sin bedstemor: Da den 78-årige pensionist gik i banken, fik hun sit livs chok

Skrevet af Henrik R

18/07/2023
Da den ældre kvinde skulle i banken og hæve penge, så hun noget på skærmen, som hun slet ikke kunne tro.

Mest læste i dag

Det er ikke hvem som helst som man bør overlade sine pengesager til. 

I disse tider, hvor man kan betale med Mobilepay, Paypal og massevis af smarte gadgets, så er der stadigvæk ældre borgere, der sætter deres lid til at hæve vaskeægte kontanter i bankautomater. 

Men da den 78-årige pensionist Pearl Williams fra den skotske by Kirkintilloch ville gå i banken for at hæve kontanter, var hendes konto blevet tømt og over 182.000 kroner var blevet hævet, uden den ældre kvindes tilladelse, skriver The Sun

Gerningsmanden var den 78-åriges barnebarn, 26-årige Nicole Speirs, der havde hjulpet sin bedstemor og undervejs stjålet bedstemoderens kortoplysninger og købt stort ind på nettet. 

Pengene havde hurtigt fået ben at gå på, hvor den 26-årige Nicole Speirs havde bestilt en jacuzzi, en fjernstyret drone, en iPad samt sexlegetøj på nettet. 

Nicole Speirs. Foto: privat

Samlet set løb Nicole Speirs svindelnummer op i 182.471 kroner, da bedstemoderen opdagede, at hendes bankbog var tom. 

Nu begynder retssagen mod den 26-årige svindler, og den 78-årige bedstemor er under sagen taget til Portugal for at bo sammen hos sin familie. 

Ifølge anklageskriftet havde den 26-årige ‘gentagne gange handlet via en konto hos Amazon (en af verdens største netbutikker, red.) hvor at din bedstemors kort blev anvendt som betaling’.

Det 78-årige offer har efterfølgende fået sine penge erstattet, da misbruget blev opdaget. 

26-årige Nicole Speirs blev endeligt dømt i sagen.