Norwegian fortsætter med at kæmpe for livet

Foto: Shutterstock.com

Norwegian har ligesom mange andre flyselskaber haft et rædselsår, men de fortsætter med at kæmpe, så de kan undgå en konkurs.

Norwegian har netop afsløret, at deres trafiktal for december fortsat var påvirket af den lavere efterspørgsel der er i øjeblikket på grund af de fortsatte rejsebegrænsninger i hele Europa.

Læs også

Årgang 0-stjerne ramt af corona: “Så blev det desværre min tur”

Flyselskabet kunne dog berette om, at bestillinger i løbet af julen var ganske positive.

I december fløj 129.664 kunder med Norwegian, et fald på 94 procent sammenlignet med samme periode sidste år.

Kapaciteten (målt i ledige siddekilometer) og den samlede passagertrafik (i omsætningssædekilometer) faldt begge med 98 procent.

Jacob Schram, administrerende direktør for Norwegian, siger: ”Pandemien har fortsat en negativ indvirkning på vores forretning, som den har haft siden marts. I starten af ​​sidste år var Norwegian på vej mod et positivt resultat i 2020, i stedet for har 2020 været et meget udfordrende år, og vi kæmper nu for at overleve.” lyder det fra Jacob Schram ifølge Breakingtravelnews, der fortsætter:

”På trods af den lave efterspørgsel i december var julebookinger positive, og det er lykkedes os at tilpasse vores aktiviteter til den nuværende situation.” lyder det fra Norwegians administrerende direktør.

Direktøren glæder sig over, at vaccinerne nu rulles ud i hele verden, hvilket bestemt vil have en positiv effekt for et flyselskab som Norwegian.

”Vaccinationen rulles nu ud over hele verden og er god nyhed for både luftfartsindustrien og dem, der ønsker at rejse.” fortæller han.

Norwegian betjente i gennemsnit ni fly i december, hovedsageligt på indenrigsruter i Norge.

Læs også

Ole blev afvist af Løvens Hule: Det jubler han over i dag

 

 

Dagens Gossip