Ole blev afvist af Løvens Hule: Det jubler han over i dag

Ole blev afvist af løverne - i dag er han fint tilfreds med det. Foto: Per Arnesen / DR

Ole måtte forlade Løvens Hule med en afvisning, men det viste sig måske at være ganske godt. Ole klarer det nemlig rigtig godt i dag.

Torsdag aften kunne man se Ole i Løvens Hule, hvor han med sin økologiske pizzaforretning "Oles Gård", forsøgte at hale en investering i land. Det lykkedes ikke og i dag er Ole rigtig glad for at det endte sådan - for forretningen stryger nemlig afsted. Ole fortryder dog ikke sin deltagelse - tværtimod. Det skriver Her og Nu.

Læs også

Facebook fjerner like-knappen

"Jeg synes, det er en fed snak vi har - det er jo en god flok derinde og jeg synes, at de virker virkelig reelt interesserede og meget positive, fotæller Ole til Realityportalen.

Han fortæller også, at set i bakspeljlet, ville han have gjort dét anderledes, at han på forhånd havde besluttet hvad han ville sige ja og nej til, inden han gik ind til løverne.

Glad for selv at bestemme

Ole fortæller at han ikke ærgrer sig over, at han gik tomhændet derfra. Det går nemlig ganske godt i firmaet og Ole mangler ikke noget. Desuden er han også fint tilpas med, at han selv bestemmer.

I dag er Oles produkter nu også at finde i over 200 butikker landet over.

"Det vokser og vokser! Også på en måde, så vi stadig kan følge med og gør tingene på samme måde, som da vi startede for fem år siden. Vi laver stadig tingene i hånden, vi bruger stadig kun økologiske råvarer, vi står stadig i vores brændeovnsfyrede ovn og laver pizzaerne. Det er jeg sgu meget stolt over," fortæller Ole, der i dag har omkring 10 personer ansat i produktionen.

Ole fortæller også, at når det nu går så godt - så er det også fedt selv at eje firmaet 100% - og selv have kæmpet sig op på egen hånd.

Læs også

Mads Steffensen overrasker med sjov gave fra Hella Joof

 

 

Dagens Gossip