Nu er det afsløret: Hun kom med bemærkningen om Archies hudfarve

Foto: Harpo Productions.

Nu er det afsløret.

I det omdiskuterede interview med Oprah Winfrey fortalte Meghan, at der havde været bekymringer fra et familiemedlem under Meghans graviditet. En bekymring der angiveligt lød på, at et familiemedlem skulle have ytret bekymring omkring, hvor mørk sønnen Archies hudfarve ville blive.

Læs også

Umut Sakarya i vild forvandling: Så meget har han tabt sig

Harry understregede efterfølgende, at denne bekymring ikke kom fra hans bedsteforældre, dronning Elizabeth og prins Philip. 

Nu er der dog kastet lys over sagen, og gætterierne kan ende, for Lady Colin Campbell afslører nemlig nyt om netop den hændelse. 

Lady Colin Campbell har udgivet intet mindre end otte bøger om det britiske kongehus, og nu fortæller hun i sin podcast "Chatting with Lady C" mere om sagen. 

Ifølge hende skulle det være prinsesse Anne, dronning Elizabeths datter og prins Harrys faster, der skulle være kommet med kommentaren. Men angiveligt skulle det også have været en stor misforståelse, da kommentaren slet ikke omhandlede race og hudfarve, lyder det.

Gjorde det til et våben

"Harry besluttede sig for, at den mindste antydning om kulturforskel omhandlede hudfarve. Hun (Prinsesse Anne, red.) havde bekymringer omkring de katastrofale følger, det ville få, hvis man tillod nogen af den slags, rent karaktermæssigt, ind i familien, så ville det ikke kun skabe problemer for dem, men også for børn, der blev født ind i unionen," forklarer Lady Colin, der henviser til sine kilder inden for hoffet.

"Harry løb straks til Meghan med indsigelserne, og Meghan gjorde dem til et våben med grobund i hudfarve. Vi ser på to personer, som er meget ivrige efter at se efter fejl, hvor der uden tvivl ikke er nogen," fastslår Lady Colin.

Angiveligt skulle det ifølge Lady Colin Campbell være de store kulturelle forskelle mellem Storbritannien og USA, som har skabt bekymring hos prinsesse Anne.

Desuden lyder forklaringen også på, at Harry og Meghan har brugt fasterens kærlige og ægte bekymring for at fremme deres agenda om at få tingene peget i den forkerte retning.

Læs også

Tina Müller deler lykkelig nyhed

 

 

Dagens Gossip