Tina Müller deler lykkelig nyhed

Foto: DR / Jamal Christensen.

Den populære DR-vært er ekstra glad for tiden.

Tina Müller, der blandt andet er vært på programmet Hammerslag på DR 1, fortæller til Billed Bladet, at hun er ekstra glad for tiden.

“Jeg har fået en dejlig kæreste, og vi bor også sammen,” fortæller hun.

Læs også

I aften vender TV 2-program tilbage

“Det er så skønt og dejligt,” tilføjer Tina Müller, der ikke afslører, hvem kæresten er. 

Får en travl sommer

Den populære DR-vært går en travl sommer i møde. 

Tina Müller bliver nemlig gennemgående vært for DR's dækning af OL fra DR's studie på terrassen på toppen af Experimentarium, lyder det i en pressemeddelelse fra kanalen.

En ’miniudgave’ af den olympiske by i Tokyo på toppen af Experimentarium i Hellerup bliver et af omdrejningspunkterne for DR’s dækning af sommerens Olympiske og Paralympiske Lege.

“Sommer-OL er den største tv- og sportsbegivenhed, der findes. Her bliver sport for alvor den store, fælles samtale blandt os danskere. Med vores OL-studie i spektakulære rammer på toppen af Experimentarium forener vi på smukkeste vis DR’s ambitioner om at skabe fællesskabsfølelse omkring de store øjeblikke ved OL med Experimentariums ambitioner om at engagere det fremmødte publikum,” udtaler underdirektør Anders Kern Boje, der har ansvaret for DR Sporten. 

Tagterrassen omkring DR-studiet indrettes med inspiration fra OL-værtsbyen Tokyo og japansk kultur og natur. Både under De Olympiske Lege og de efterfølgende Paralympiske Lege er tagterrassen åben fra tidlig morgen til ud på aftenen. Her bydes der blandt andet på storskærmsoplevelser og events, hvor publikum kan se opvisninger eller selv kan prøve kræfter med udvalgte olympiske og paralympiske discipliner, når en række idrætsforbund gæster tagterrassen.

Deler værtsstolen med andre DR-værter

DR1 sender efter planen fra OL-studiet på tagterrassen fra klokken 8.00 til klokken 18.30. Mellem konkurrencerne bliver der samlet op på resultaterne, og fra klokken 15.30 til klokken 18.30 sendes der nedklip fra dagens højdepunkter.

Gennemgående og samlende vært i OL-studiet bliver Tina Müller, men også Ulla Essendrop og andre DR-værter får plads i værtsstolen, skriver DR.

Så mon ikke også der bliver tid til kærestestunder for Tina Müller, når sommeren rammer Danmark om ikke så længe.

Læs også

Umut Sakarya i vild forvandling: Så meget har han tabt sig

 

 

 

Dagens Gossip