Nu forarger han igen: David Beckham møder massiv kritik

Foto: Shutterstock

Den tidligere fodboldstjerne høster igen massevis af kritiske kommentarer på de sociale medier.

Et billede af David Beckham er blevet delt på Instagram, hvor han kysser sin 9-årige datter, Harper. Billedet har høstet stor kritik på de sociale medier. Mange folk mener nemlig, at man som far ikke bør kysse sin datter på munden.

Læs også

Opdagede sin forlovedes utroskab: Så tog han brutal hævn ved brylluppet

Det er ikke David Beckham selv, der har delt det omtalte billede, men derimod hans kone Victoria Beckham. Hun har lige knap 29 millioner følgere på det sociale medie Instagram, hvor billedet er blevet delt.

På det ene billede ses far og datter kramme, mens David Beckham på det andet billede kysser sin 9-årige datter på munden.

Til opslaget skriver Victoria Beckham "Den bedste far @davidbeckham". I kommentarfeltet er alle dog ikke helt enige.

Blandt kommentarerne finder man personer, der skriver: "Kys ikke baby på munden!", "Hvorfor kysser han hende på munden?" og "David. Den slags kys med din datter. Det er altså underligt".

The best daddy💕 @davidbeckham\n#HarperSeven X

Ikke første gang

Det er ikke første gang, at David Beckham møder kritik på de sociale medier. Sidste sommer delte han et billede, hvor han kyssede sin datter i en video på båd.

Blandt andet var den britiske tv-vært Piers Morgan hurtigt til at give sin mening om videoen.

"Det er meget sødt... Men hvorfor vil en far kysse sin datter på læberne? Jeg forstår det ikke. Det er makabert og mærkeligt. Og så viser du det til hele verden, hvorfor?" siger hun.

David Beckham tager dog ikke kritikken til sig. Under en tidligere live-udsendelse på Facebook har han forklaret, at han kysser alle sine børn på munden, og at det for ham blot er et tegn på hans kærlighed til sine børn.

Læs også

Camilla-Julie efter besøg i Fakta: Fraråder andre at gøre dette

"Jeg er meget kærlig over for børnene. Sådan har jeg og Victoria altid været. Vi vil godt vise vores børn, at vi elsker og beskytter dem, at vi støtter dem og altid passer på dem," udtalte den tidligere fodboldspiller.

 

Dagens Gossip