Nu igen: Kvinde anholdt for at kaste ”lykkemønter” mod flyets motor

Hvis man skal op i en flyvemaskine, der skal transportere en flere kilometer oppe i luften, så er det en dum ide at kaste mønter efter motoren, der netop skal holde dig i luften. Den besked havde en 66-årig kvinde dog ikke fanget.

Det er mindre end to måneder siden, at en 28-årige mand blev anholdt, fordi han kastede ”lykkemønter” efter motoren på det fly, som han skulle ud at rejse med. Det virker ikke som den smarteste ide, men det er åbenbart en overtro, der skulle sikre en god rejse.

Læs også

Dum, dummere! Flyselskab sagsøger passager: Kastede lykkemønter i motoren

Den samme tro har en 66-årige kvinde fra Mongoliet haft, da hun skulle flyve med Tianjin Airlines fra Hohhot Baita International Airport i går. Ifølge en pressemeddelelse fra flyselskabet, så kastede kvinden seks ”lykkemønter” efter flyets motor, da hun skulle til at boarde flyet.

Det må man altså ikke, og hun blev derfor tilbageholdt af politiet. Flyselskabet var nødt til at evakuere alle 100 passagerer og booke dem på et andet fly, så de endte med en to timers forsinkelse på deres rejse.

Ifølge det britiske medie Daily Mail, så var det en af de ansatte fra kabinepersonalet, der så kvinden stå og kaste mønterne. Den ansatte forlod derfor flyet, og ledte efter mønterne på jorden, hvor der blev fundet hele seks Yi Jiao-mønter.

Kan være livsfarligt

Kvinder der bliver identificeret ved sit efternavn, Yang, indrømmede over for politiet, at hun havde kastet mønterne mod flyets motor for at sikre sig en god rejse. Hun var dog ikke klar over, hvilken fare hun satte sig selv og de andre passagerer i.

Selvom det blot er små mønter, så kan det ende med at have en dødelig konsekvens, hvis først motoren går helt i stå.

”Motoren kunne skælve, tabe fart og endda stoppe midt under flyvningen, hvis en mønt bliver suget ind i motorens kerne. Det ville udsætte alle passagerne ombord for stor risiko,” lød det fra professor Ouyang Jie, da han udtalte sig i forbindelse med det seneste møntkast i februar til China Daily.

Hvilke konsekvenser det medfører for den 66-årige kvinde, vides ikke, men den 28-årige mand fra februar blev sagsøgt af flyselskabet Lucky Air, der ville have ham til at erstatte de 136.000 kroner, som hans møntkasteri kostede dem.

Læs også

24-årig filmede sin vagina: Er det en BABY?

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip