Vuf Vuf: Nu kan du få lavet perlekæder ud af dit døde kæledyr

Foto: Shutterstock.com

Har du et stort behov for at være nær dit kæledyr, når det går bort, så er der opstået en særlig mulighed. Du kan nemlig få produceret en hel særlig perlekæde ud af din bedste ven.

Det kan ofte være svært at tage afsked med sit kæledyr, især hvis det er et dyr, man har haft i størstedelen af sit liv. Nogle mennesker får deres dyr kremeret, andre vælger at begrave dem i baghaven, men nu er der faktisk en tredje mulighed.

Den virker godt nok lidt bizar, men hvis du simpelthen ikke kan give slip på dit kæledyr, så har du mulighed for at gå rundt med det om halsen eller om håndleddet i form af en perlekæde.

Læs også

Tissede ud fra bro: Fire personer indlagt med hovedskade

Det er - naturligvis fristes man til at sige - en japansk virksomhed, der giver denne specielle mulighed for at have sit elskede kæledyr på sig, selvom din ven er gået bort.

Den japanske virksomhed har udviklet en metode, hvor de kan gå ind og tage knoglefragmenter fra dit kæledyr, og så skaber de en flot perlekæde. Kæden kan du derefter tage på, og flashe den til dine venner og bekendte. Det skriver det britiske medie The Times.

Det bliver formentlig dit dyreste smykke

Hvis lille Fido er gået bort, og du føler et behov for at få lavet en perlekæde ud af ham, så kræver det, at du laver et stort indhug i din opsparing. Perlekæden er nemlig ikke helt billig, da prisen er 27.000 kroner.

Ydermere går der et stykke tid, før du får mulighed for at gå rundt med dit kæledyr som smykke. Det tager nemlig et år før at processen er fuldført, og det er der en ganske simpel forklaring på.

Perlen skal nemlig laves på vaskeægte maner. Den japanske virksomhed tager knoglefragmenterne og tilføjer til små kugler af harpiks. Disse kugler bliver så givet til østers, som laver perlerne ud af dem.

Efter et års tid er perlerne store nok til, at de kan blive ‘høstet’ og så kan der laves en flot perlekæde ud af dem.

Et år og 27.000 kroner skal der altså til, hvis du ønsker et smykke af dit afdøde kæledyr. Der er umiddelbart ingen grænser for, hvilke kæledyr der kan laves om til perlekæder, så længe de har knogler.

Så er du typen, der holder en kæledyrsvandmand hjemme i et akvarie, så bliver du desværre skuffet.

Læs også

Her er pillen der får dine prutter til at dufte af chokolade eller roser

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip