Nu kan du leje en 500 år gammel bar, og fadøl er inkluderet

Foto: Airbnb

Hvis du skal en tur til Storbritannien, så er det måske værd at overveje at lægge vejen forbi Horncastle, hvor man kan leje en hel bar at overnatte i.

De fleste har nok på et eller andet tidspunkt siddet på det lokale værtshus med sine venner og i fuldskabens rus diskuteret, om ikke det var en god ide selv at købe en bar. 

Kan du ikke helt slippe tanken, men er du samtidig ikke klar til ansvaret ved at eje din helt egen bar, så er det nu muligt at leje en 500 år gammel bar i byen Horncastle i England, og fadøl er inkluderet! Det skriver det britiske medie Ladbible.

Læs også

72-årig kræftpatient fik skæld ud af dommeren af latterlig årsag: "Du skulle skamme dig"

På boligudlejningshjemmesiden Airbnb kan man nemlig finde en 1600-tals-bar til leje for £667 (cirka 6000 kroner) pr nat, og inden du tænker, at det lyder en anelse dyrt, så skal du lige høre, hvad det inkluderer. 

Udover at man kan skænke sig selv en fadøl fra ét af de mange fadølsanlæg i barren, så kan der nemlig også sove hele 14 personer fordelt på seks soveværelser, og der burde være toiletter nok, selvom et par stykker af jer ender med hovedet i kummen, da baren nemlig har syv badeværelser.

Foto: Airbnb

Derudover er det muligt at få koblet øl efter eget valg til fustagerne, hvis man bare bestiller det på forhånd. 

Baren bruges kun som udlejning til turister, men alligevel har ejeren bevaret alle dens oprindelige møbler, og der er derfor både billiardbord, bordtennisbord, barstole og den originale indretning. 

Det er endda muligt at skåle med spøgelset af den victorianske poet, Alfred Lord Tennyson, som efter sigende spøger på baren i ny og næ. 

Baren kan lejes i op til en uge for £4700 (42.000 kroner), og beskrives på Airbnb på følgende måde: "Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at overtage en hel bar [...]. Alt sammen i den charmerende landsby Tetford, som blev beskrevet af The Guardian i 2015 som 'indbegrebet af det bedste af engelsk landidyl med bakker, rislende bække og uspoleret natur.'

Der er masser at lave, lige fra at skænke fadøl i jeres egen bar, til at spille pool mod dine venner eller stå for et måltid på denne charmerende historiske overnatningsmulighed.

Eller udforsk det smukke omkringliggende landskab. Der vil være masser af plads til op til fjorten venner eller familiemedlemmer med seks soveværelser, som alle har bad og toilet på værelset. Der er desuden en sovesofa til to mere nedenunder."

Den unikke overnatningsmulighed har 4,9 ud af 5 stjerner efter 29 anmeldelser på Airbnb, og det er også tydeligt i de skriftlige anmeldelser, at baren er en succes, og en tidligere gæst har således skrevet: 

"Jeg ville 100 procent anbefale at booke dette sted, vi var en gruppe af 12 unge voksne og havde det fantastisk. Billederne yder ikke baren retfærdighed, hvert individuelle rum af baren var stort nok til at have plads til hele gruppen på 12. Soveværelserne var alle meget fine/rene og havde deres egne badeværelser."

En anden skrev: "Perfekt til store sammenkomster, vi kommer tilbage," og en tredje skrev: "Fantastisk sted, at have en hel bar for sig selv er så fedt, som det lyder."

Hvis det lyder som noget for dig og dine venner, så kan baren bookes på Airbnb.

Læs også

24-årig mand blev gift med bedstemor til 17 børnebørn: Nu taler de ud om online mobning

 

 

Dagens Gossip