Ny flystrejke rammer Europa

foto: shutterstock

Mange mennesker bliver ramt af den nye strejke.

Ny flystrejke af Ryanairs kabine mandskab startede mandag d.8 August, og de er sat til at fortsætte indtil Januar 2023. Flyselskabets spanske kabine mandskab, strejker for højere løn og bedre arbejdsforhold.

Det er forventet at en 24 timers strejke fra mandag til torsdag, kommer til at pårøre op mod 1,4 millioner mennesker, eller omkring 130,600 mennesker om dagen.

Læs også

Tragisk ulykke: 11-årig pige druknet i vandland

 

Strejken er forventet at fortsætte indtil d.7 Januar og lufthavne i Valencia, Girona, Santiago de Compostela, Ibiza, Malaga, Madrid, Barcelona, Palma og Alicante vil alle være ramt.

Fagforeningsgrupperne USO og Sitclpa har styttet strejken.

“I det selskabet nægter at lytte til deres medarbejdere, har vi været nødt til at strejke igen.” Fortæller USO’s leder Lidia Aransanz.

“Ryanair har forhandlet en samlet aftale som dækker 90% af vores medarbejder på tværs af Europa. I de sidste par måneder har vi forhandlet forbedringer til disse aftaler, i mens vi arbejder os igennem Covid-19 genopbygningsfasen.

“Disse forhandlinger går godt og vi forventer ikke udbredte forstyrrelser i vores rejser denne sommer. I Spanien, vi er glade for at have nået en fælles aftale med CCOO, Spaniens største og mest repræsenterede fly union, og leverer forbedringer for Spanske kabine medarbejdere og forstærker Ryanairs engagement for arbejdsforholdene for deres medarbejdere. Fortæller en tillidsrepræsentant for Ryanair i en udtalelse til LADbible i Juni.

Læs også

Kunder i chok: Supermarked sælger allerede juleslik

 

Dagens Gossip