Nyt om 'Maddie': Vi er 100 % sikre

Nu lyder der en melding fra efterforskerne i sagen om Madeleine McCann eller 'Maddie', der forsvandt i 2007.

Sagen om den lille pige der forsvandt fra en ferielejlighed i Praia da Luz den 3. maj 2007, har løbende trukket overskrifter verden over. 

Den 44-årige Christian Brueckner sidder i øjeblikket i fængsel på en 7 års dom for at have voldtaget en kvinde i Portugal tilbage i 2005. Han er ligeledes kendt som værende pædofil, og han var i Praia Da Luz-området, da Madeleine McCann forsvandt.

Læs også

Mor låner sin telefon til datter: Får et chok, da hun får den tilbage

Det er også Christian Brueckner der er mistænkt for at stå bag Maddies forsvinden - og nu lyder der en ny melding fra tysk politi. 

Meldingen lyder på, at de nu er 100% sikre på, at Christian Brueckner slog Madeleine McCann ihjel. 

Det skriver Metro

Den tyske anklager Hans Christian Wolters fortæller, at der ikke er beviser som DNA der kan linke ham til forbrydelsen - men alligevel er tysk politi sikre.

Foto: Politi

Intet håb om at finde Maddie i live 

"Vi har intet lig eller DNA, men vi har andre beviser. Baseret på de beviser vi har, kan der ikke være nogen anden konklusion," lyder det fra den tyske anklager. 

Maddies forældre har for nyligt udtalt, at de aldrig vil stoppe med håbe på, at deres datter vil blive fundet i live. Men Hans Christian Wolters mener ikke, at der er noget håb for at finde Maddie i live. 

Han mener desuden, at der vil blive sat et punktum i sagen næste år. 

"Jeg kan kun bede om tålmodighed. Personligt tror jeg, at der vil blive sat et punktum næste år. 

Han fortæller desuden, at han ikke kan komme nærmere ind på, hvorfor politiet er sikre på at Madeleine er død. 

"Jeg kan ikke fortælle jer på hvilket grundlag vi mener hun er død. Men for os er der ingen anden mulighed. Der er intet håb om at hun er i live," lyder den nedslående melding fra anklageren.

Læs også

Ulovlighed gik helt galt: 17-årig død i ulykke

 

 

Dagens Gossip