Ønskede en pause fra 'hamsterhjulet': Så brugte han 9 måneder på at blive til en ged

Foto: Facebook / Ladbible

Her kan du læse, hvordan det gik, da en mand forsøgte at leve som en ged i 72 timer.

De fleste har nok én gang eller to drømt om at stemple ud af 'hamsterhjulets' stress og jag og bare flytte ud i en hytte i skoven eller til en øde bountyø. 

Nogle har måske endda kørt forbi en mark med køer, heste eller lignende og tænkt: 'Bare man var et dyr... Så havde man ingen bekymringer."

Læs også

Celine blev mobbet som teenager for hendes udseende: I dag er hun uigenkendelig

Og hvis du har tænkt den tanke og godt kunne tænke dig at vide, hvordan det ville være at være et dyr uden de helt store bekymringer i livet, så læs videre. 

Her i artiklen afslører en mand, der har prøvet at leve som 'ged' i hele 72 timer, nemlig, hvordan det er. 

Fik nok af stress og blev til en 'ged'

Dengang forfatteren Thomas Thwaites var barn, tænkte han, at det kunne være rart at være en kat, fordi man så ville slippe for at gå i skole. 

Senere i livet tænkte han, at det heller ikke ville være så skidt at være en hund, og for nogle år siden tænkte han den samme tanke om at være en ged. 

Det har han forklaret i radioprogrammet 'Today Programme'. 

Her har han forklaret, at han gerne ville prøve at "få en pause fra al denne stress," og derfor skrev han et brev til velgørenhedsorganisationen 'Wellcome Trust', som giver økonomisk støtte til forskning inden for menneskers og dyrs sundhed. 

I brevet præsenterede han sin ide om at blive transformeret til en ged for at slippe for menneskelivets stress og jag, og organisationen gav ham faktisk et beskedent beløb til at sætte projektet i gang. 

"Jeg lavede lidt research, og man kan nemt finde hulemalerier af væsener, der er halvt menneske og halvt bæst," har han forklaret og uddybet, at han derfor gik i gang med at bygge den dragt, der skulle gøre ham til netop det; halvt menneske og halvt ged. 

Thwaites brugte flere måneder på at reserache, lægge planer og bygge 'dragten', som i sidste ende bestod af to forlængere til hans 'forben' og fire hove, som alt sammen blev fremstillet med hjælp fra en læge fra 'University of Salford prothetics clinic'. 

Forfatteren kiggede desuden ind i muligheden for at få indopereret en falsk mave, som skulle hjælpe ham med at bearbejde græsset, som skulle være hans primære føde. 

Denne del af planen måtte dog skrottes grundet bekymringer om hans helbred. 

Men det skulle ikke holde Thwaites tilbage. 

Han drog derfor efter ni måneders arbejde afsted mod en gård i Alperne, hvor han levede som ged sammen med andre geder i 72 timer og blandt andet levede af græs.

Foto: Facebook

De tre dage har han senere beskrevet som "en speciel tid," og han har desuden skrevet bogen 'Goatman: How i took a holiday from being a human [red. Gedemand: Hvordan jeg tog en ferie fra at være menneske]', hvori han fortæller om sine oplevelser som ged.  

Her har han dokumenteret sin "hylende morsomme og surrealistiske rejse gennem ingeniørvidenskab, design og psykologi."

Thwaites lever i dag igen som et menneske og bor altså ikke længere på en gård i Alperne. 

Læs også

WHO giver 'abekopper' nyt navn: Det gamle var racistisk

 

 

 

 

 

Dagens Gossip