Ondskabsfuld eks kaldte hende ‘en fed bunke affald’ - men hvem griner nu?

Privatfoto

De hårde ord fra ekskæresten var det der skulle til, for at Alvina lagde sin livsstil om. Hun ville nemlig have 'hævn'.

En mor, der tidligere var overvægtig, har fået den perfekte hævn over sin ondskabsfulde ekskæreste.

Da hun var på sit største og vejede 124 kg, kaldte han hende ‘en fed bunke affald’, men piben fik en noget anden lyd, da hun tog tyren ved hornene og tabte sig.

Læs også

Svenske læger kræver vaccinestop efter afsløring af forskningsfusk

(Artiklen fortsætter under billedet) 

Privatfoto

De hensynsløse bemærkninger stod ifølge Alvina Rayne i kø fra ekskæresten. Den 32-årige mor kompenserede ved at trøstespise op mod 5000 kalorier om dagen.

Hun druknede sorgerne i fast food, morgenmadsprodukter og snacks. Til sidst var hun så stor, at hun var nødt til at købe mandetøj, fordi intet dametøj kunne passe hende.

(Artiklen fortsætter under billedet) 

Privatfoto

Men i 2009 traf moderen fra Philadelphia i Pennsylvania et valg. Hun slog op med kæresten - og også med sin kost.

"Jeg husker, at min eks sagde, at ingen ville have mig, da jeg forlod ham, og at jeg var ‘værdiløs, grim og aldrig ville tabe mig, selv hvis jeg forsøgte’. Han plejede at kalde mig en fed bunke affald," husker Alvina Rayne.

Hun skiftede til en ketogendiæt med et lavt kulhydratindhold og et højt niveau af fedt. På kort tid tabte hun sig 59 kilo.

(Artiklen fortsætter under billedet) 

Privatfoto

"Når jeg kæmpede for at blive ved, huskede jeg på, at han havde sagt til mig, at ingen ville have mig, hvilket gjorde mig endnu mere opsat på at modbevise ham," siger moderen.

Efter det store vægttab mødte hun sin tidligere svigermor, som knap kunne kende hende. Senere fik hun også et opkald fra eksen. Nu var hans tiltale en helt anden.

Han sagde, at han havde hørt, at hun var blevet lækker, og han prøvede at få hende tilbage igen. Det fik han dog ikke meget ud af.

"Det kommer aldrig til at ske. Jeg er gladere nu, end jeg nogensinde har været i mit liv, og jeg vil aldrig have noget med ham at gøre igen," siger Alvina Rayne.

Hun fandt sig efterfølgende en anden mand, som hun giftede sig med.

Læs også

Søn fortæller mor, at han har en tvilling i skolen: Hun bryder sammen, da hun ser et billede af ham