Onlyfans-model chokerer: Hendes skolelærer følger med

Foto: Privat

En ung kvinde er gået viralt, efter at have afsløret, at hendes gymnasielærer betaler for hendes nøgenbilleder, som hun sælger på OnlyFans.

En OnlyFans-model blev chokeret, da hun modtog en besked fra en ny abonnent, hvori han har skrevet, at han altid har vidst, at hun ville 'blive til noget særligt'. Beskeden viste sig at være fra hendes gymnasielærer.

22-årige Richelle 'Rara' Knupper er en YouTube-stjerne med mere end 122.000 abonnenter. Hun er tidligere model, og lever i dag er at sælge nøgenbilleder og -videoer til sine abonnenter på OnlyFans.

Læs også

25-årig ville tage selfie i poolen: Så hørte hun kommentarerne fra to fremmede mænd

For nylig fandt hun ud af, at hendes tidligere gymnasielærer følger med. Det har hun lavet en video om, som hun efterfølgende har delt på det sociale medie TikTok. 

Ifølge Daily Star fortæller hun i videoen, som efterfølgende er gået viralt, at hun fik en besked fra læreren, hvori han skrev, at han altid vidste, at hun var noget specielt.

Foto: Instagram

"Mig efter, at en af mine gymnasielærere abonnerede på min OnlyFans og fortalte mig, at han altid vidste, at jeg var noget specielt," har hun skrevet hen over videoen. 

Siden hun delte videoen, er den gået viralt. Blandt andet har den fået næsten 200.000 visninger på det sociale medie TikTok, hvor den også har fået mere end 40.000 likes.

Foto: Instagram

Desuden er der også rigtig mange, der har skrevet kommentarer til videoen. Dog er det ikke alle, der kan se det sjove i det. Faktisk er der flere, der mener, at det er foruroligende. 

"Jeg er ked af det, men dette er så foruroligende," har en bruger skrevet, mens en anden har skrevet: "Du bør fortælle det til skolen." 

"Jeg ved, at han ikke har brudt nogen love (som du kender til), men fortæl det til skolen. De skal gøres opmærksomme på, at han potentielt holder øje med gymnasiepiger på denne måde. De bør i det mindste holde øje med en fyr som ham," skrev han en tredje. 

Foto: Instagram

Rara har ikke delt yderligere detaljer som tidligere lærer, eller om hun svarede ham, men har tidligere udtalt i en video på YouTube, at hun gik ud af gymnasiet i 2016, og at hun var glad for det.

En række af dem, der har kommenteret videoen på TikTok, har delt deres egne lignende historier. Blandt andet er der en, der har skrevet, at hun har oplevet, at hendes bedste vens far abonnerede på hendes OnlyFans.

Læs også

Melder ud: Prisen stiger med 250 kroner

 

 

Dagens Gossip