Ophedet kamp om internettet: Influencere i masseslagsmål

Foto: Doomslayer_KJM/KSI/Twitter

Influencere endte i et kæmpe masseslagsmål, da de medvirkede i en pressekonference inden en officiel boksekamp mellem YouTuber- og Tiktok-stjerner.

Det ses efterhånden mere og mere. Kæmpe store arrangementer og helt officielle boksekampe mellem kendisser fra internettet, der dyster om ikke bare håneretten, men ofte også om millioner og atter millioner af kroner. 

Så derfor er det måske heller ikke så mærkværdigt, at nogen på et tidspunkt fik den ide, at nu skulle kampen om internettet udkæmpes. 

Læs også

Kvinde bad nettet om hjælp til at fjerne mand i baggrunden fra forlovelsesfoto - det fortrød hun hurtigt

Derfor er en officiel boksekamp, mellem 12 af henholdsvis YouTube og TikToks bedste indholdsskabere og største stjerner blev offentliggjort - det skriver Unilad.

Og inden enhver stor boksekamp, er der naturligvis det obligatoriske pressemøde, hvor stemningen normalt har en tendens til at være lettere ondsindet.

Selvom der her er tale om internetstjerner, og ikke boksere, var dette pressemøde ingen undtagelse, og voldsomme scener endte med at udspille sig.

Der var lidt under en måned til, at de to hold skulle i kamp med hinanden, men volden startede noget før planlagt Tiktok-stjernen Bryce Hall og hans kommende modstander, YouTuber Austin McBroom.

Hall og McBroom er planlagt til at møde hinanden i ringen juni 12, men det ser ud til, at de ikke kunne vente med at sende et par slag afsted, og derfor gik i kødet på hinanden til pressekonferencen, der fandt sted den 18. maj i Miami, Florida.

Pressemødet synes at gå, som den slags nu engang går, med spørgsmål fra værter, journalister og tilskuere, men pludselig måtte hele seancen, afbrydes efter et slagsmål brød ud mellem Hall og McBroom.

I optagelser taget fra begivenheden, kunne Hall ses storme mod McBroom, skubbe ham baglæns i sin stol. Kaos brød ud, da andre i rummet skyndte sig at adskille parret, og hvad der få sekunder forinden, synes at være en ganske normal pressekonference, var nu et kaos uden lige, i form af en kæmpe bunke mennesker der væltede rundt oven i hinanden.

McBroom efterfølgende om episoden, og forsøgte at forklare det voldsomme udfald mod den kommende modstander.

McBroom sagde:

Han prøver at bryde. Vi har en kamp 12 juni - han forsøger at bryde mod mig! Hvis han gør det den juni 12, bliver han slået ud. Det er, hvad der sker.

Når udspurgt om, hvorvidt deres slagsmål faktisk var reelt, forklarede McBroom.

“Intet af dette blev iscenesat. Det har var virkeligt. Han bliver slået ud,”

Hall, der tidligere har svoret at banke McBroom i løbet af deres kamp, fortæller TMZ Sports, at han vil bruge bonuspengene til at købe et nyt hus til sin mor.

Efter skænderiet tweetede Hall:

“Glad for dine sikkerhedsfolk var der, til at skubbe mig væk fra dig! Når jeg er færdig med dig, har jeg en bedre kamp næste gang, så jeg er ikke bekymret,”

Men McBroom synes også sikker på sine chancer for sejr i ringen, tweeting:

“Jeg har fundet ud af, at @brycehall er lige så stærk som min 10 måneder gamle søn,”

Læs også

Bageri bruger kage til at fange indbrudstyv

Det er en anelse svært, overhovedet at forstå hvad der egentlig foregår omkring hele begivenheden. Fjendtligheden mellem de to lejre, er ikke særligt godt forklaret, og hvorfor internet-stjerner overhovedet skal bokse, kan man have sin tvivl om. En ting er dog sikkert, kampen om internettet bliver ikke køn.