Overvindes af taknemmelighed: Far overvældet over teenagers handling i Aldi

17/02/2023 19:45

Mathias Busekist

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Han var ude at handle sammen med sin datter, da der skete noget helt fantastisk.

Mest læste i dag

Roy Hilton Jones var ude for at købe ind i sin lokale Aldi, da han indså, at han ikke havde sit dankort med. Pungen var nemlig blevet glemt derhjemme.

Han vidste, at han heller ikke havde kontanter nok til at betale for sine varer. Der var derfor intet andet for end at indrømme sin fejl over for kassedamen. 

Han lovede herefter at han ville komme tilbage.

Det skriver North Wales Live

De nåede ikke engang at forlade stedet, før en medarbejder fangede dem. De fik da fortalt, at en fremmed havde betalt for deres varer, hvilket kom som en stor forbløffelse for duoen. 

"Jeg er selv om børnene, hvorfor dette, især i disse tider, er overvældende." 

"Jeg havde min datter med i Aldi for at hente snacks samt andet til hendes madkasse. Jeg kom til kassen og indså, at jeg havde glemt min pung derhjemme. Så jeg sagde til min datter, at vi må se, om vi kan efterlade alle disse ting ved kassen og hurtigt komme hjem."

"Så vi efterlod varerne ved kassen. Da vi skulle til at køre afsted, kom kassedamen løbende ud fra butikken og viftede med armene. Jeg kørte over til hende, og da sagde hun, at nogen havde betalt for mine varer." 

"I det næste øjeblik kom drengen ud med mine varer i hånden og gav dem til mig."

Da Roy følte sig overvældet og ude af stand til at klare situationen, tilbød han at betale manden for hans hjælp. Men drengen nægtede og opfordrede i stedet Roy til at fortsætte den gode gerning og være gavmild over for andre i lignende trængsler.

"Jeg så nyhederne i morges, og de taler altid om dommedags-sager - at verden går under, eller at der snart vil ske en ny katastrofe."

"Det er derfor, jeg har lagt denne historie ud, positivitet er vigtig. Det er en rar ting for nogen at gøre."