Ozzy Osbourne ramt af alvorlig sygdom

Foto: Shutterstock.com

Den legendariske musiker, Ozzy Osbourne, har i dag valgt at tage bladet fra munden og fortalt hele verden, at han er blevet ramt af Parkinson.

Ozzy Osbourne har her til morgen i et eksklusivt interview med tv-værten Robin Roberts fra ‘Good Morning America’ afsløret, at han lider af den alvorlige sygdom Parkinson.

“Jeg håber bare, at mine fans holder ved, og at de er der for mig,” lyder det fra en meget emotionel Ozzy Osbourne i interviewet.

Læs også

Ingen troede på at 14-årig pige blev misbrugt: Så tog hun sagen i egen hånd

I interviewet fortæller ‘The Prince of Darknes’ som han også kaldes, at han fik diagnosen i februar sidste år, men han har altså valgt at holde kortene tæt til kroppen lige siden.

“Det var været meget udfordrende for os alle sammen,” fortæller han, mens konen Sharon Osbourne følger op:

“Det er PRKN 2”. Der er så mange udgiver af Parkinson. Det er ikke en dødsdom, men det påvirker visse nerver i din krop,” fortæller hun.

Ozzy Osbourne blev født i december 1948, og han startede sin musiske karriere i en alder af 19 år i 1968. Blandt hans største hits er sangen Crazy Train, som du helt sikkert har hørt. Er det ikke tilfældet, kan du høre den herunder.

 

Der findes desværre ikke nogen kur til Parkinson, og det er derfor en sygdom, som Ozzy Osbourne må leve med resten af sit liv.

Læs også

Mor ville give sin datter bizart navn: Heldigvis fik hun et nej

 

 

Dagens Gossip