Pædofil besvimer: Taget med bukserne nede på KFC

Foto: Channel 4

Den pædofile mand havde aftalt med en 14-årig dreng, at de skulle mødes på fastfoodrestauranten. Her blev han overrasket af den undercover-betjent, han i virkeligheden havde chattet med.

En pædofil mand blev fanget på kameraet, da han besvimede, fordi han indså, at han var blevet taget i forsøget på at mødes med en 'dreng'.

Læs også

8-årig pige havde forstoppelse og mavesmerter: Nu er hun død af sjælden kræftsygdom

Manden, hvis navn er Steven Johnson, kollapsede, efter at han var blevet afsløret i at have arrangeret at mødes med, hvad han troede var en 14-årige dreng på en KFC-restaurant i Dunstable i Bedfordshire. 

Han havde chattet frem og tilbage med 'Oli', som de viste sig at være en politibetjent, der udgav sig for at være en ung dreng, der ønskede at 'udforskede sin seksualitet'. 

I det øjeblik Johnson indså, at han var blevet taget med bukserne ned, blev han filmet af Channel 4 til dokumentaren 'Undercover Police: Hunting Paedophiles'. 

"Leder du efter sjov?" skrev Johnson til politibetjenten, som han troede var en 14-årig dreng. 

"Ja, det gør jeg, men jeg er 14. Hvis jeg er for ung til dig, er det i orden," svarede 'Oli'. 

Programmet viser, hvordan han fortsatte med at skrive med den unge dreng, selvom han havde fået at vide, at han var mindreårig. 

Johnson skrev tilmed, at de blot kunne finde et stille sted, hvor der ikke var andre personer. Hertil foreslog han også, at de kunne kaste sig ud i diverse seksuelle aktiviteter. 

Til dette svarede 'drengen', at han skal være diskret på grund af sin unge alder, og Johnson spurgte dernæst, hvor de kunne mødes. 

'Drengen' foreslog en KFC-restaurant, hvilket Johnson indvilligede i, uden at vide, at han netop var gået i politiets fælde. 

Betjentene konfronterede ham, mens han venter på at samle 'drengen' op på fastfoodrestaurantens parkeringsplads. Her beordrede de ham til at komme ud af bilen, så de kunne give ham håndjern på. 

"Jeg kan ikke det her," bønfaldt han betjentene, da de gav ham håndjern på. 

De bad ham om at falde til ro, hvorefter han blev kørt til en nærliggende politistation, hvor det blev filmet, at han besvimede på gulvet. 

Da betjentene endelig kunne afhøre ham, sad han med sit ansigt gemt i hænderne, mens hans græd. Blandt andet spurgte de Johnson, hvor gammel han troede 'drengen' var. 

"Jeg antog, at han var 18... Jeg troede, at jeg chattede med en 18-årig," sagde han med sit ansigt gemt i hænderne. 

Men da han blev spurgt om, hvorfor han troede dette, taget i betragtning af, at han fik at vide, at han var 14, svarede han: "Måske. Jeg ved det ikke." 

Læs også

Barn fundet død i roterende vaskemaskine

Ifølge dokumentaren erklærede han sig skyldig i at have arrangeret mødet med 'drengen' samt i forsøg på seksuel kommunikation med et barn. Han blev idømt to og et halvt års fængsel. 

 

Dagens Gossip