Pamela Anderson afslører: Sådan vidste jeg at min kæreste var mig utro

Foto: Shutterstock

Hollywood-ikonet Pamela Anderson har åbnet op om sit liv, kærlighed og karriere i den nye Netflix-dokumentar Pamela, A Love Story, som kan ses fra den 31. januar.

Baywatch ikonet har åbnet op om sit liv, kærlighed og hendes karriere i en ny Netflix-dokumentar ‘Pamela, A Love Story’.

Den får premiere på streaming tjenesten d.31 januar i år.

Læs også

Ægtepar får massage på deres ferie: Dagen efter får kvinden et kæmpe chok

Den nye dokumentarfilm er et intimt og humaniserende portræt af en af ​​verdens mest berømte blonde babes og følger hele Pamela's liv og karriere fra lille bypige til internationalt sexsymbol, skuespillerinde, aktivist og ivrig mor.

Pamela kan høres forklare i programmet, at hun altid har ført dagbog gennem hele sit liv, da hun "ville skrive ting ned, hvis hun nu skulle glemme dem". Det skriver Dailystar.

Et øjeblik, hun dokumenterede, var hendes rejse til Vancouver efter sin eksamen fra High School i slutningen af ​​firserne, hvor hun hurtigt mødtes og flyttede sammen med en ny kæreste.

Men Pamela fortæller en ærlig tilståelse, da hun beskrev det "rædselsvækkende" øjeblik, hun vidste, at han "sandsynligvis havde en affære".

“Når du ser din kæreste vaske sin penis i håndvasken, det er et tegn på, at de nok har en affære. Jeg skrev ned i min dagbog ‘vaske penis i håndvasken’. Mistænkeligt.”

Det er blot en af ​​de historier, som Hollywood-ikonet deler som en del af dokumentaren, der kortlægger hendes fremgang til berømmelse som Playboy-model, inden hun lander verdensomspændende berømmelse på Baywatch og hendes nylige anmelderroste succes i Broadway-produktionen Chicago.

Læs også

Beruset kvinde vil klappe løverne i zoologisk have: Det skulle hun aldrig have gjort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip