Par ændrede farven på deres hus - så modtog de dødstrusler fra nabolaget

Foto: KHOU

Parret fik sågar dødstrusler fordi de havde farvet deres hus i en 'særlig' farve.

Keely Kish Dubrova og Peter Dubrova havde svært ved at skjule begejstringen, da de var færdige en omfattende makeover af deres hjem i Harris County i Texas.

I haven fik de bygget et beroligende springvand, en pool med bar og en romantisk havepavillion, som de blev gift i for nylig, for ikke at nævne, at de også gav deres hus’ facade den helt store tur med penslen.

Læs også

Ung fyr beder kvinde om at få hendes barn til at holde kæft: Hans far giver ham genial røffel

Parret malede deres viktorianske hus turkist, fordi de ønskede et tropisk touch, der skulle passe til haven med palmer, blomster og pool. Det skriver KHOU.

"Jeg ville have, at dette hus skulle være min helligdom," forklarer Keely Kish Dubrova til KHOU.

Selvom grundejerforeningen gav parret tilladelse til det utraditionelle farvevalg, er der kommet gevaldige skår i glæden.

En anonym person i nabolaget lagde et billede af huset på Facebook og efterspurgte andres mening om boligen, som vedkommende fandt utroligt grim.

Sådan ser huset ud med den turkise farve.Foto: KHOU

Siden da er det væltet ind med kommentarer. Og nogle af dem er knap så positive, fortæller det ulykkelige par.

"Der står alt fra, vi er ‘white trash Californians’ og hvad vi laver her, til vi vil hænge dem," fortæller Keely Kish Dubrova til KHOU.

Oven i al balladen på nettet, er Keely Kish Dubrova og Peter Dubrova blevet kontaktet af deres grundejerforening, der har bedt dem om at male om.

KHOU har fundet personen, der delte billedet af huset på Facebook.

"Det var bestemt ikke min intention, og jeg undskylder, at andre folk kom ud af kontrol, det skulle de ikke have gjort. Jeg håber, at de skammer sig," siger den anonyme kvinde.

Parret har kontaktet grundejerforeningen for at få dem til at uddybe, hvad de ønsker forandret, men de har endnu ikke fået svar, og derfor har de intet foretaget sig.

"Dette er vores liv. Vi liver for hinanden. Vi har arbejdet hårdt for at spare sammen til dette, og jeg føler, at folk ødelægger vores drøm," siger Keely Kish Dubrova.

Læs også

Mand tager med til konens sidste kemobehandling: Får et chok, da hun kommer ud af lokalet

 

 

Dagens Gossip