Par kiggede på stamtræ, mens de ventede barn: Så gjorde de chokerende opdagelse

Foto: TikTok

Et par kiggede på hver sit stamtræ, mens kvinden var gravid med deres første barn. Pludselig gjorde de en chokerende oplevelse.

En kvinde har afsløret, at hun og hendes mand kiggede på hver sit stamtræ, mens hun var gravid. Da de gjorde det, gjorde de en noget overraskende opdagelse.

Læs også

Kvinde deler tip: Find 'med 100% sikkerhed' ud af, om din kæreste vil være dig utro

Ud fra deres stamtræ kunne de nemlig se, at de faktisk var i familie med hinanden, om end det var ganske langt ude. Derfor valgte de også at blive sammen.

Kvinden, hvis navn er Marcella, valgte at dele historien på TikTok, hvor hun har næsten 300.000 følgere. Det skriver Mirror.

I videoen fortæller hun seerne, at hun og hendes mand opdagede, at han faktisk er hendes grand-grandfætter, mens hun var gravid med deres barn.

"Så jeg har aldrig fortalt offentligt til nogen, at jeg ved et uheld giftede mig med min grand-grandfætter," lyder det fra Marcella.

"Jeg sad på sofaen og ventede på den baby, vi var ved at få, og jeg kiggede på en hjemmeside med stamtræer. Jeg var sådan: 'Åh se, bedstefars navn, bedstemors navn, oldemors navn, tipoldemors navn'."

"Min mand sad ved siden af mig og kiggede på site eget stamtræ, og sagde 'Åh, det er sjovt - vores bedstemor og bedstefar har samme navne'."

Det gik hurtigt op for Marcella, da hun tog et kig på hans stamtræ, at der var en del af familien, der var identisk med hendes.

"Så begynder vi at se nærmere på det, og vi indser, at min bedstefar er min bedstemors fætter," fortæller hun.

Marcella og hendes mand spurgte derefter deres bedsteforældre om de kunne bekræfte, at det var sandt, hvilket de kunne. Ikke alene var de i familie. De var vokset op sammen og boede sammen som børn.

@beingmarcellahill

Funny story... I accidentally married my cousin. We had no idea our Grandma and Grandpa were 1st cousins. Oops. #funnystory #marcellahill #wakeherup #marriage #marriedlife #awakening #momsoftiktok #grandmasoftiktok

♬ original sound - Marcella Hill
Funny story... I accidentally married my cousin. We had no idea our Grandma and Grandpa were 1st cousins. Oops.  #funnystory #marcellahill #wakeherup #marriage #marriedlife #awakening #momsoftiktok #grandmasoftiktok

"Han er min grand-grandfætter," udbryder Marcella.

Hun har delt videoen med følgende titel: "Sjov historie... Jeg giftede mig ved et uheld med min grand-grandfætter. Vi anede ikke, at vores bedstemor og bedstefar var fætter og kusine."

I kommentarfeltet var folk splittede, da flere mente, at det var underligt, mens andre slog fast, at det ikke var noget problem, da det var langt ude i familien.

"Grand-grandfætter er ret langt ude," lød det fra en bruger.

"Det er langt fra hinanden. Skørt tilfælde dog," skrev en anden, hvilket Marcella svarede på: "Men stadig underligt, vi deler oldemor og bedstefar."

Læs også

Frygter du holdbarheden på batterier: Tesla-model har kørt over 1,5 millioner kilometer

Andre spurgte, hvordan de ikke havde fundet ud af det før, såsom ved deres bryllup, hvilket fik Marcella til at dele en opfølgende video, hvori hun forklarer, at de havde et privat bryllup på rådhuset uden familie.

 

Dagens Gossip