Par købte en stor gul lastbil: Nu har de lavet dem om til deres drømmehjem

03/06/2023 08:45

Henrik R

Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
Et kærestepar har købt en lastbil, som de har forvandlet til deres drømmehjem

Mest læste i dag

Kæresteparret Iona Stewart og Martin Hill besluttede at købe en lastbil, der egentlig var klar til at blive skrottet. Købet blev foretaget med en plan om at forvandle den til deres nye hjem – og det er netop, hvad de har gjort.

At købe bolig er én af de største investeringer, man kommer til at lave i sit liv. Og desværre er det ikke alle, der har råd til det – eller ønsker at binde sig på denne måde.

Ønsker man ikke at være bundet af hus- og realkreditlån, må man søge andre alternativer. Det valgte Iona og Martin at gøre, da de helt droppede boligmarkedet og i stedet skabte deres drømmehjem i en gammel lastbil.

Parret har altid været vilde med at rejse, hvorfor deres drømmehjem naturligvis skulle være ét, de kunne tage med sig rundt i verden. Derfor var en lastbil den perfekte løsning.

Ifølge Bored Panda fik Martin, efter et par øl, den idé, at parret kunne bo i en campingvogn. Da han blev ædru, var idéen endnu ikke forsvundet. Derfor besluttede han sig for at handle på idéen.

Kæresteparret begyndte herefter at lede efter en passende campingvogn. Det fandt de aldrig, men i stedet fandt de en lastbil, der ville fungere glimrende til deres boligprojekt. Herefter var der kort fra tanke til handling.

De valgte nemlig at følge deres mavefornemmelse, hvorfor lastbilen blev købt. Efter at have købt lastbilen, satte de straks gang i renoveringen.

Martin påtog sig det fysiske arbejde, mens Iona stod for indretning og design. Det tog parret fire måneder at renovere lastbilen, men da de var færdige, stod de tilbage med deres drømmehjem. Herunder kan du se, hvordan projektet er blevet:

Noget af det første, parret kastede sig ud i, var at lave køkkenet. Efter at have bygget på det i en rum tid, stod de tilbage med et fuldt funktionsdygtigt og veludstyret køkken:

På billedet herunder får man et bedre indtryk af, hvordan de har kombineret køkken og stue. Ligeledes kan man se, at de endda har installeret en brændeovn, så de kan holde varmen, når det bliver koldt:

I stuen har de ikke blot fundet plads til en sovesofa, så de kan have overnattende gæster. Der er også fundet plads til et lille sofabord og en masse opbevaringsplads:

Martin og Iona har tilmed fået plads til et lille badeværelse i deres lastbil. Dermed er de ikke afhængige af at bruge badeværelser på restepladser, campingpladser e.l. Det kan du se herunder:

Selvom man skulle tro, at der ikke ville være plads til mere, er det faktisk ikke tilfældet. De har også fundet plads til at lave et nydeligt soveværelse med en stor seng og masser af opbevaringsplads:

Sidst, men ikke mindst, så fik de også givet den gule lastbil en overhaling udvendigt. Nu ligner det, at lastbilen næsten en ny og moderne autocamper:

Efter at have forvandlet den gule lastbil til deres drømmehjem, har du fået muligheden for at udleve deres drøm om at rejse rundt i verden – helt uden at være væk hjemmefra, for deres hjem har de nemlig altid med sig.