Par smidt af fly til alles store jubel

Foto: Tiktok

Et fly fuld af passagerer brød ud i bifald og en stewardesse begyndte at danse med glæde efter et par, der var tilsyneladende ignorerer regler om mundbind blev smidt ud af flyet.

Brendan Elder benyttede sig af  TikTok for at dele optagelser af scenen, som blev taget, før et fly afgik fra lufthavnen - det skriver Unilad.

Læs også

Hvad skete der med Kanye West? Ny doku-serie på vej til Netflix

 

I videoen kan en flyselskabsmedarbejder ses tale med en kvinde, der argumenterer for, at hun fulgte anmodninger om at tage sit mundbind på, da hun blev bedt om det, for at hjælpe med at beskytte mod spredning af coronavirus.

Den uidentificerede kvinde er åbenbart vred, da hun beskylder flyselskabets ansatte for at 'lyve', og siger: “Siger du, at jeg ikke overholdt og tog min maske på, da du bad mig om det? Fortæller du dem seriøst, at jeg ikke tog min maske på, da du bad mig om det? Du er en løgner,”

På trods af kvindens argumenter synes hun ikke at modtage nogen sympati fra de andre passagerer, da en person kan høres råbe 'farvel!' midt i udvekslingen, mens en anden råber: 'Stå af flyet!'

Passagererne begyndte at juble og klappe, da kvinden og manden med hende rejste sig for at forlade flyet, selvom hun sørgede for at gøre sine følelser kendt, da hun vendte sig om og stak sin langfinger op mod dem, der udtrykte deres glæde.

Så snart parret var ude af syne, kom en af kabinepersonalet til midten af gangen og brød ud i en dans, hvilket indikerer, at personalet ikke har nogen skrupler, når det kommer til at håndhæve reglerne.

Selv om kvinden var iført en maske under videoen, har flyselskabet Southwest Airlines bemærket, at "føderale lovgivning kræver, at hver person til at bære en maske på alle tidspunkter i lufthavnen og under hele flyvningen, herunder under boarding og deplaning."

Det faktum, at kvinden skulle have besked på at bære maske, indikerer, at hun havde taget beskyttelsesbeklædningen af, og derfor overtrådte den føderale lovgivning.

Flyselskabets hjemmeside forklarer endvidere, at nægte at bære et mundbind "kan resultere i benægtelse af boarding, fjernelse fra flyet, og / eller sanktioner i henhold til føderale lovgivning."

Selvom kvinden blev udsat for at blive fjernet fra flyet, er det uklart, om der vil blive truffet yderligere foranstaltninger mod hende, i lufthavnen efterfølgende. 

Læs også

Kunder i chok: Kæmpeøgle invaderer supermarked

 

Dagens Gossip