Par tror de er nye Lotto-vindere og bliver rige: Da telefonen ringer får de et kæmpe chok

28/01/2024 14:30

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
19-årige Rachel og 21-årige Liam havde spillet de samme Lotto numre fem uger i streg, da de endelig ramte den helt store jackpot, der var bare et kæmpe problem.

Mest læste i dag

Parret troede de havde vundet svimlende 182 millioner pund (1,5 milliarder danske kroner).

Men parret fra Hertfordshire var "absolut knuste", da de indså, at deres sædvanlige tal var blevet ramt, men de havde intet vundet.

Rachels konto blev oprettet til automatisk at købe en EuroMillions-billet med hendes sædvanlige numre, men fordi hendes konto ikke havde de nødvendige midler, gik billet betalingen ikke igennem.

Men da hun tjekkede appen, fik hun en notifikation om, at hendes sædvanlige tal var de 'vindende tal’ - hvilket fik hende til at tro, at hun havde ramt jackpotten.

"Så jeg ringede til min kæreste Liam og kaldte min mor ind på værelset, og de kunne heller ikke tro det, så jeg sagde ‘jeg er nødt til at ringe til dem'. Det fortæller Rachel til The Sun.

“Jeg ringede til dem, fordi jeg troede at jeg havde vundet 182 millioner, og de fortæller mig ‘ja du har de rigtige numre, men der var ikke de nødvendige midler på din konto for at betalingen kunne gå igennem’.

"Jeg var på toppen af ​​verden, da jeg troede, jeg havde vundet, men da jeg fandt ud af, at jeg ikke havde det, var Liam faktisk mere ked af det, end jeg var."