Parkerede uden hensyn til andre ved butikscenter: Hævnen var fantastisk

Skrevet af Henrik R

10/12/2023
Foto: Facebook, Arnold Angelini
Foto: Facebook, Arnold Angelini
VI kan vist alle blive en smule irriterede på billister, der bare smider deres bil uden hensyn til andre. Bilen, der parkerer over to båse eller bare kører op foran indgangen til en butik, hvor der slet ikke bør parkeres biler. I Portugal tog en flok butiksansatte en grum hævn.

Mest læste i dag

I indkøbscentre og supermarkeder er der altid biler, der holder lidt forkert. Generelt kan man godt tilgive en lidt skæv parkering, men når en bil bliver parkeret der, hvor medarbejderne skal parkere indkøbsvogne efter brug, så er parkeringen helt uden hensyn til andre end sig selv. 

Da en billist valgte at parkere i et 'parkering forbudt'-område, besluttede ansatte i Temperleys Coto Mall at gøre det særligt svært for billisten at forlade supermarkedet.

De ansatte valget at sætte indkøbsvognene på plads, præcis som de plejede, så kunne billisten lære det.

Ifølge avisen La Nacion, blev bilen dårligt parkeret, fordi ejeren havde travlt. Han var for sent på den og skulle i biografen. Der ventede ham en slem overraskelse, da han kom tilbage efter filmen.

Hvad billisten var inde for at se, melder historien ikke noget om, men hele dagen endte som lidt af en gyser for manden.

En nabo til indkøbscenteret, Arnold Angelini, tog nogle billeder og slog det på på Facebook.