Stewardesse advarer mod kaffe på fly: Der er én ‘ulækker’ årsag til at du ikke skal drikke det

Skrevet af Nicolai Steinicke

23 uger siden

|

06/12/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kabinemedlemmet deler sine flyhemmeligheder og udsender en skarp advarsel til passagererne; hold jer væk fra kaffen, der serveres under flyvninger.

Dagens topnyheder

Flystewardessen Kevin, gik til sin TikTok-kanal @ichbinvin i en video, der adresserer "de beskidte små hemmeligheder" ved sit job, og svarede på en Reddit-kommentar, hvor andre kabinemedlemmer advarede passagererne mod at drikke kaffen om bord. Dette rapporterer Dailystar.

Kevin beskrev flykaffen som "ulækker" og anbefalede, at passagererne ankommer til deres flyvninger tidligere og køber en kaffe i terminalen. Han tilføjede: "Det faktum, at tankene sjældent bliver rengjort - som vandet er i - bør være den mindste af dine bekymringer. For mig har det altid været måden, hvorpå flystewardesserne skal rengøre kaffekanderne på."

Så hvad er det ved rengøringen af kaffekanderne, der er så uhyggeligt? Ifølge Kevin, da han arbejdede som kabinemedarbejder, forventedes han at hælde resterne af kaffekanderne ud i toilettet, da flyene ikke havde afløb. Han påstod dog, at for at minimere rod, måtte personalet "komme lidt tæt på toilettet", og antydede, at der kunne være bakteriepartikler fra toilettet, der går "direkte tilbage i kaffekanden", som derefter returneres til kaffemaskinen.

Pludselig virker ideen om at købe en kaffe i lufthavnen meget mere fristende. Det er dog værd at bemærke, at du måske vil tjekke, hvordan du kommer til dit fly.

For nogle lavprisflyselskaber skal du tage en bus fra terminalen til flyet, og i dette tilfælde vil personalet ofte ikke lade dig medbringe varme drikke på bussen, hvilket betyder, at du bliver efterladt til at vælge mellem at smide den væk eller sluge en varm drik - ingen af delene er særligt tiltalende muligheder.

Alligevel er det ikke første gang, at en flyarbejder har advaret om, at du måske vil undgå te og kaffe, der serveres under en flyvning.

Flystewardessen Kat Kamalani har også tidligere advaret sine sociale mediefølgere om, at der er en grund til, at personalet undgår at drikke noget, der er lavet med vand fra flyet.

Hun advarede passagererne om "aldrig at indtage nogen væske, der ikke er i en dåse eller en flaske", fordi "vandtankene aldrig bliver rengjort, og de er ulækre".