Passager tvang fly til at nødlande: Spiste sin egen telefon

Foto: Shutterstock.com

En mand forårsagede, at et passagerfly var nødt til at nødlande, da han opførte sig voldeligt og provokerende. Ikke mindst da han pludselig spiste sin egen telefon.

Som kabinepersonale ombord på et fly oplever man lidt af hvert, men der er ingen tvivl om, at fulde passagerer er det værste, man kan blive udsat for.

Kabinepersonalet ombord på et EasyJet fly fra Manchester havde noget af en skrækkelig dag på arbejdet, da de skulle flyve til Keflavik på Island den 28. januar.

Læs også

Linse afslører navneændring

En person havde nemlig drukket lidt for meget alkohol, og han blev særdeles modbydelig over for både passagerer og ansatte ombord.

Ifølge mediet Edinburgh Live begyndte manden ved navn Matthew Flaherty at drikke direkte fra en gin-flaske, da han havde sat sig i sit sæde. Kort efter begyndte han at tale til en kvinde, men da hun begyndte at ignorere ham, blev han sur.

Han bad hende ‘Fucke af’ og fortalte hende, at han ville dræbe hendes familie.

Spiste sin egen telefon

Kabinepersonalet forsøgte at få situationen under kontrol, men det ville manden ikke finde sig i. Han bad dem holde kæft, ellers ville han slå dem alle sammen ihjel, og han begyndte endda at slås med en anden mandlig passager, der blot ville have sin taske.

EasyJet-piloten valgte at sikkerhedslande i Edinburgh Lufthavn, og under landingen begyndte Matthew Flaherty at opføre sig endnu mere bizart.

Han fandt sin telefon frem, rev den fra hinanden og begyndte at spise den.

“Den anklagede tog sin mobil, ødelagde den med sine bare hænder og skar sig selv i processen,” har et vidne fortalt i retten ifølge Edinburgh Live.

Matthew Flaherty smed mobilens batteri på et sæde, og det var begyndt at ryge på grund af overophedning. Personalet var derfor nødt til at putte batteriet i en kop med vand, så det ikke brød i brand.

Der forventes strafudmåling i næste måned.

Læs også

Par begravede deres to-årige datter i sandet for at dyrke sex i havet

 

 

Dagens Gossip