Passagerer har lige mødt hinanden på fly - så går de ud på toilettet og knalder

De kyssede indenfor få minutter, og snart udviklede det sig.

To fremmede passagerer gik ud på toilettet for at dyrke sex under en 11 timer lang flyvetur. Se klippet nederst.

Der opstod omgående sød musik, da en ung kvinde og mand mødte hinanden ombord på et fly, som skulle fra London til Cancun i Mexico 13. marts.

Kemien mellem de to passagerer var faktisk så god, at de besluttede sig for at gå ud på flytoilettet og knalde. Det skriver New York Post

Men opførslen faldt ikke i god jord hos personalet ombord på flyet, der straks forsøgte at få de kåde par til at stoppe og sætte sig ned.

Da de to unge rejsende ikke åbnede døren til toilettet, fik de handlekraftige stewardesser åbnet døren udefra, og synet var præcis som ventet. Den unge kvinde sad på toilettet, mens fyren stod vendt mod hende med bukserne nede om anklerne.

Læs også

Vordende mor hylet ud af den, da hun så sønnens scanningsfoto: 'Jeg havde aldrig set noget lignende'

Ifølge New York Post havde andre passagerer bemærket, at kvinden var beruset inden afgang og var begyndt at flirte med fyren lige efter boarding. 

Halvvejs gennem den 11 timer lange flyvetur, kunne parret ikke længere holde fingrene fra hinanden, og de valsede ud på toilettet. 

- Hun var meget venlig og kom hen til mig og min ven for at snakke. Bagefter gik hun hen til en gut, der rejste alene. De begyndte at kysse, fortæller et vidne til episoden.

- Få minutter senere forsvandt hun ud på toilettet, og han fulgte efter. Det var så tydeligt. Alle vidste, hvad der foregik, fordi hun havde været så højrystet og vild, tilføjer passageren. 

Læs også

Chef fanget i pinlig video: Har sex med ansat i mødelokale, mens videokonference kører

I en optagelse af hændelsen hører man en forundret og lettere irriteret stewardesse spørge fyren, hvorfor han vil risikere sin ferie for et blowjob

De liderlige og fulde unge mennesker blev vist ned til deres sæder igen, men der gik ikke længe, før kvinden var involveret i et kæmpe skænderi med sin veninde på flyet, hvor der blev kastet med drinks til højre og venstre.

Piloten fik nok af kvinden og sørgede for, at politiet stod klar til at tage sig af hende ved landing i Mexico. Hun er desuden blevet bandlyst fra at rejse med flyselskabet resten af sit liv. 

Se klippet herunder. 

 

LÆS OGSÅ: Journalistelever bliver undervist i Amalie'sk

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip