Pensioneret postbud har fået 12 coronavacciner på ét år: "Jeg har ikke været forkølet siden"

Foto: Shutterstock.com

En pensionist bosiddende i Indien har på ulovlig vis formået at få 12 vaccinestik mod corona på under ét år.

Brahamadev Mandal har i perioden 13. februar 2021 til 4. januar 2022 formået på ulovlig vis at modtage 12 stik med en coronavaccine ved at bruge ID-kort fra andre personer samtidig med, at han har løjet for vaccinationspersonalet. 

På cirka 11 måneder formåede det 84-årige pensionerede postbud altså at modtage fire gange den anbefalede dosis af vaccinen, og to af stikkene fik han endda med kun 30 minutters mellemrum.

Læs også

International sportsstjerne anholdt for mistanke om voldtægt af teenager

I december sidste år kunne Dagens.dk skrive, hvordan en mand fra New Zealand havde modtaget 10 vaccinationer på én dag, fordi han på ulovlig vis blev betalt for at tage imod vaccinen under andres identitet. 

Penge er dog ikke grunden til, at Mandal har valgt at fuske sig til 12 stik med vaccinen mod den smitsomme virus. Ladbible skriver således, at han har taget imod de mange vacciner, fordi han mener, at de kan gøre ham stærkere og sundere og dermed hjælpe ham af med de ledsmerter, som han har haft i otte år. 

Han har således udtalt: "Jeg har taget vaccinerne, og jeg anbefaler alle at tage dem. De er ret gavnlige. Regeringen har taget et utroligt skridt, da det også hjælper mod rygsmerter [...]. Mit oxygenniveau er forbedret, og jeg har ikke været forkølet siden, jeg fik stikket."

Mandal bor i byen Orai i Bihar, Indien, og det lokale politi i området har valgt at sigte ham for adskillige lovovertrædelser på baggrund af hans mange stik. Han har dog fået mildere anklager grundet hans høje alder. 

Ifølge Mandal selv har han modtaget ni af de 12 vacciner ved at bruge sit eget ID-kort, men politiet ser lidt anderledes på sagen, og en betjent fra politistationen i Puraini har således udtalt: "Mandal har modtaget 12 vacciner på forskellige datoer ved at bruge forskellige identifikationskort og dermed lyve overfor sundhedspersonalet. Handlingen er et brud på reglerne om Covid-19 vaccination."

Den vaccineglade pensionist mener selv, at vaccinerne har haft stor påvirkning på hans helbred, mens andre måske nærmere tænker, om det ikke kan have negative bivirkninger at få 12 vacciner mod corona på kun 11 måneder. 

Den indiske helbredsekspert, Chandrakant Lahariya, har dog udtalt følgende til BBC: "Adskillige doser af vaccinerne burde være nogenlunde harmløst, da antistoffer allerede er blevet dannet, og vaccinerne er lavet af harmløse komponenter."

Den lokale kirurg, Amarendra Pratap Shahi, har desuden udtalt: "Vi er forvirrede over, hvordan dette kunne ske. Det ser ud til, at der er sket en portal fejl. Vi prøver også at finde ud af, om der har været uagtsomhed fra personalet, som bemander vaccinationscentrene."

Læs også

Rasende dværg føler sig krænket: Slikproducent ændrer navn på vingummi

 

 

 

Dagens Gossip