Pensionist blev irriteret over støjen fra 79-årigs respirator: Så gjorde hun noget helt forfærdeligt

Foto: Shutterstock

En 72-årig kvinde er blevet anholdt, efter at hun angiveligt to gange har slukket for en patients respirator på hospitalet, fordi hun ikke kunne lide den larm, den lavede.

Politiet og anklagemyndigheden i Mannheim har i en fælles udtalelse bekræftet, at en kvinde er "stærkt mistænkt" for at have slukket en 79-årigs respirator - ikke én, men to gange. 

Pensionisten skulle have slukket for respiratoren den 29. november, fordi hun "følte sig  forstyrret af støjen". 

Læs også

'Bagedyst'-stjerne med afsløring om fars dødsfald: Kimet ned med beskeder og opkald

Hun slukkede derfor for respiratoren, som den 79-årige var afhængig af for at få luft, hvorefter flere ansatte måtte skynde sig over for at tænde den igen. 

Medarbejderne gjorde det samtidig klart, at hun ikke skulle røre udstyret. Men kvinden måtte have overhørt - eller bare ignoreret - den alvorlige advarsel. 

For blot en time senere skete det angiveligt igen, da hun menes at have slukket for maskinen igen. 

Det medførte, at den 79-årige måtte genoplives af hospitalspersonalet. Patienten befinder sig på intensivafdelingen, men beskrives nu som "uden for fare".

Kvinden er efterfølgende blevet anholdt for at have slukket den 79-åriges livsvigtige udstyr og er nu blevet mistænkt for forsøg på manddrab. 

Pensionisten er blevet fængslet forud for en eventuel retssag - og findes hun skyldig i forsøg på manddrab, kan hun komme til at tilbringe flere år bag tremmer. 

Efterforskningen er dog fortsat i gang for at finde ud af, om der skulle være blevet begået flere forbrydelser. 

Politiet mener, at den 72-åriges motiv var larmen, som maskinen lavede, med efterforskningen vil muligvis kunne kaste mere lys over sagen.

Læs også

Ny McDonald's restaurant slår snart dørene op i dansk by

 

Dagens Gossip