Personlig assistent er kærester med sin 33 år ældre chef: Gør det ikke for pengene

Arkivfoto / Foto: Shutterstock

Selvom hendes kæreste er mere end dobbelt så gammel som hende, har børn på hendes alder og allerede har foræret hende gaver til en større værdi end min årlige lønseddel, holder Allana fast i, at hun ikke er sammen med ham for pengenes skyld.

23-årige Allana Luke mødte første gang sin nuværende kæreste, 56-årige Jeff Winn, på datingappen Tinder i 2020. 

Siden da er det gået lynhurtigt, og de to er nu ifølge Ladbible forlovede, ligesom Allana endda er blevet ansat som Jeffs personlige assistent.

Læs også

Stolt mor bryder sammen i gråd, da hendes søn født uden arme og ben lærer at 'gå' selv

På trods af det lidt specielle forhold mellem chef og ansat, den enorme aldersforskel og det faktum, at det britiske pars anden date var en ferie til Marbella i Sydspanien med alt betalt på Jeffs regning, så har Allana flere gange slået fast, at hun ikke er sammen med Jeff for pengenes skyld. 

I løbet af parrets korte forhold har den unge kvinde ellers allerede blandt andet fået foræret en Audi TT, et Rolex ur, et hav af dyre designer tasker og en lang række ferier til blandt andet Barbados i Caribien og Thailand i Sydøstasien, og man kunne derfor fristes til at tro, at Jeff er en såkaldt 'sugardaddy', men det er altså ifølge Allana langt fra tilfældet. 

"Der er ingen tvivl om, at Jeff ser meget ældre ud end mig, hvilket kan få folk til at rulle med øjnene, når de ser os. De tror automatisk, at jeg bare er endnu en pige, der er efter hans penge" har Allana forklaret, men slået fast, at hun "stadig ville være sammen med Jeff, selv hvis han mistede huset og gik konkurs."

Allana har endda fortalt, at hun selv, kort efter Jeff friede til hende i starten af juni, foreslog, at de underskriver en ægtepagt, inden de bliver gift.

Hendes 33 år ældre mand mener ikke, at "det er nødvendigt," men Allana vil gerne have, at han "har ro i sindet," ligesom hun gerne vil bevise, at hun bestemt ikke er ude efter hans penge. 

Allana har forklaret, at årsagen til parforholdet i stedet skal findes i, at de er "et fantastisk match."

"Vi har den samme humor og griner altid," har den 23-årige kvinde forklaret og uddybet, at hun også kommer godt ud af det med Jeffs ekskone og hans to børn på henholdsvis 23 og 21 år. 

"Jeg vil gerne have folk til at forstå, at det er okay at have aldersforskel [i et] forhold - det bør ikke være nødvendigt at skjule vores livs kærlighed, fordi vi er bange for at blive dømt [af andre]," har hun desuden udtalt.

Jeff har ligeledes forklaret, at de to er sammen, fordi han synes, at Allana er "smuk indeni og udenpå," og så mener han desuden, at Allana er anderledes end andre unge kvinder. 

"Jeg har datet yngre kvinder før, og min familie har ikke accepteret det. Men de elsker alle Allana, fordi de kan se, hvordan hun positivt påvirker mit liv," har han således forklaret.

Læs også

25-årig forsvarer sit forhold med ældre mand efter kritik: "Hans grå hår er min favorit"

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip