Pervers husejer vil leje 'gratis' værelse ud - Du skal blot have samleje med udlejer

Foto: Daily Record / Shutterstock.com

En fraskilt far på 45 år forsøger at leje et værelse ud i sit hus. Den eneste betaling er seksuelle ydelser to gange i ugen.

En pervers udlejer er blevet taget med bukserne nede, da han tilbød en undercover journalist, at hun kunne leje et værelse mere eller mindre gratis. Den eneste betaling der ville finde sted, vil være sex med udlejeren et par gange om ugen.

Læs også

LIGE NU: Her er det sikreste tegn på, at du er smittet med corona

Den fraskilte far Steven Anderson fortalte en undercover journalist fra Daily Record, at han ‘ikke ville behandle hende som et stykke kød’ da hun reagerede på en online-annonce om et værelse til leje.

Den 45-årige fraskilte far, var dog ikke den eneste, der tilbød et værelse til leje mod seksuelle ydelser, lyder det ifølge mediet DailyStar.

'Bare' to gange om ugen

Den kvindelige journalist havde oprettet en profil på hjemmesiden Crigslist, der er en online opslagstavle. Hun fandt et værelse, der blev lejet ud af den 45-årige far, Steven Anderson og hun kontaktede ham for at høre nærmere.

Den 45-årige far svarede tilbage, at han tilbød et gratis værelse, men det krævede dog seksuelle ydelser to gange i ugen.

Journalisten der fortsat var undercover, arrangerede et Facetime-opkald med udlejeren, hvor han valgte at uddybe.

“Jeg ønsker ikke at være respektløs eller behandle nogen som et stykke kød,” lyder det fra Steven Anderson, der også understreger, at han ikke vil tvinge hende til sex, hvis lysten ikke er til det.

Derefter spørger han kvinden, om hun er frisk på det.

“Har du lyst til det at gøre det et par gange om ugen? Hvis du ikke har lyst, er du stadig velkommen til at blive, indtil du finder noget andet. Jeg er ikke den slags person,” lyder det fra den fraskilte far.

Journalisten vælger derefter at afsløre hendes identitet, og det får med det samme Steven Anderson til at smække røret på. Han vendte derefter ikke tilbage på mediets henvendelser.

Ifølge Daily Star er det ikke atypisk, at kvinder bliver tilbudt gratis husleje mod seksuelle handlinger.

Læs også

Derfor skal du putte isterninger i din tørretumbler

 

 

Dagens Gossip