PETA vil have kvinderne til at redde verden: Lagengymnastikken skal tilbageholdes fra disse mænd

Foto: Shutterstock

Dyrevelfærdsorganisationen PETA er kommet med en ny idé, der skal overbevise mænd om at blive veganere.

Gruppen mener, at hvis kvinderne går i sexstrejke mod kødspisende mænd, kan det være det afgørende strå, der skal til for at få mænd til at holde igen med at spise kød.

PETA udtaler ifølge The Telegraph, at sexstrejken kan være med til at "redde verden" og gøre en ende på "giftig maskulinitet".

Læs også

Ikea hæver prisen på populært produkt

For ifølge Daniel Cox fra PETA Tyskland er tiden inde til, at mændene vågner og giver tofu en chance.

"Vi kender dem alle sammen: Forstadsfædrene med ølflasker og grilltænger, der brænder pølser på deres 700 euro-grill," siger han og tilføjer:

"Den squash, som gæsten har medbragt, bliver betragtet med mistænksomhed og kun modvilligt tolereret."

"At Tysklands "grillmestre" mener, at de skal bevise deres maskulinitet over for sig selv og deres artsfæller ved at spise kød, er ikke kun til skade for dyrene."

"Nu er det videnskabeligt bevist, at giftig maskulinitet er skadeligt for klimaet. Derfor ville det være hensigtsmæssigt at indføre en kraftig kødskat på 41 procent for mænd."

"Et forbud mod sex eller forplantning for alle kødspisende mænd ville også være hensigtsmæssigt i denne sammenhæng."

De 41 procent hentyder til forskningen, der blev delt i forskningstidsskriftet Plos One, der afslørede, at mænd udleder 41 procent flere drivhusgasemissioner end kvinder på grund af deres kødspisende tendens.

PETA's opfordring til et forbud mod sex med mænd har vakt forargelse, og nogle har kaldt ideen "sexistisk".

"Det er bare en videreførelse af alle de værste fortællinger fra 90'erne om, at kvinder bruger sex, at det ikke er noget, de nyder, og at de skal bruge det som et værktøj mod mænd. Idéen er også utroligt fokuseret på heteroseksuelle forhold", sagde Alicia Kearns, konservativt parlamentsmedlem, til LBC Radio.

Det ser ikke ud til, at PETA's ønsker vil blive vedtaget af masserne i den nærmeste fremtid, så de må måske tilbage til tegnebrættet for at finde en ny måde at overbevise folk om at give op med kød.

Læs også

Advokat melder ud: Mette Frederiksen bliver dømt ved en rigsret

 

Dagens Gossip