Pigespejder omgik reglerne ved kagesalg med fantastisk ide – Nu er reglerne ændret

Foto: Instagam / Urbn_leaf

En ung pigespejder fik en fantastisk ide, da hun omgik reglerne for et kagesalg. Grundet hendes flotte salg og den virale historie, er reglerne nu blevet ændret.

Det er set utallige gange på amerikanske film, hvor en sød lille pigespejder går fra dør til dør, så hun kan sælge småkager, som kan finansiere en tur, som spejderne kan tage på. Desværre ser man ofte, hvordan døren bare bliver smækket i foran dem, og det er også ofte sådan det går, når de søde små pige- og drengespejdere forsøger at sælge kager.

En ung pigespejder fra den amerikanske stat Colorado, fik en rigtig smart ide, så det endte med, at hun fik revet alle sine kager væk på nul komma fem. Faktisk solgte hun alle 300 æsker på seks timer, og det indbragte hende lige knap 10.000 kroner, da hver æske kostede 33 kroner.

Det svarer til en timeløn på 1.644 kroner, hvilket de færreste mennesker kan være med på, men hvad gjorde den lille pige så, siden hun fik så stor succes med sit kagesalg?

Hun solgte kager til folk med ”fråderen” på

Hun fandt naturligvis det sted, hvor flest folk går og er ekstra sulte efter snacks, og hvor er det, når man bor i en stat, hvor salg af cannabis er tilladt? Det er naturligvis lige foran ’Urbn Leaf’, som er en butik, hvor de sælger cannabis.

Pigen var dog nødt til at være ekstra kreativ og bøje lidt regler, for at det kunne lade sig gøre. Pigespejderne i San Diego har nemlig visse steder, hvor du ikke må sætte en bod op, og placeringen foran butikken var ikke en af de godkendte steder.

Det stoppede dog ikke pigen, så i stedet for blot at sætte en stationær bod op lige foran butikken, så valgte hun i stedet at vandre op og ned ad gaden, hvor hun tilfældigvis rigtig ofte var nødt til at vende forbi butikken igen. Hun omgik dermed reglerne, og hun fik sågar hjælp af butikken, der på deres Instagram lavede et opslag

”Få nogle pigespejder-småkager sammen med dit GSC (Navn på noget cannabis) i dag indtil klokken 16:00. Har du en ven, der vil med? Tag dem med – shopping er meget sjovere med venner,” lød det i opslaget fra ’Urbn Leaf’

 

Nu er reglerne ændret

Kagesalget fandt sted for lige knap et år siden, og som tidligere nævnt, så havde pigespejderne regler for, at der ikke måtte opstilles boder foran butikker, hvor der sælges cannabis. Den regel er dog nu blevet ændret, og det skyldes formentlig det flotte salg, som den unge pigespejder formåede at lave.

Butikken ’Urbn Leaf¨har nemlig lagt endnu et opslag op på deres instagram, hvor man ser den lille pige med favnen fyldt af småkager. Til billedet har butikken skrevet en lille opdatering

”Sjov fakta – kort efter at vores historie gik viralt, har pigespejderne i Colorado opdateret deres politik af kagesalg, så de nu tillader, at pigespejdere må sælge deres kager foran butikker, der sælger cannabis.

En anden pigespejder har i disse dage taget overskrifterne, da hun med en anden ide fik sat fart i hendes salg af kager. Det fandt også sted i Colorado, hvor pigen ændrede designet på de ellers kedelige indpakninger, så det i stedet var et billede af den flotte Aquaman og Game of Thrones-skuespiller, Jason Momoa, der var på pakken.

Mens pigen der solgte kager foran en cannabis-forretning, blot bøjede reglerne, så er der ingen tvivl om, at denne pigespejder nok har været lidt for kreativ. Det er nemlig ikke lovligt at udnytte andre mennesker på denne måde, og det kan meget vel være, at pigespejderne kommer til at høre fra dem, der har brandingrettighederne til Jason Momoa.

 

Læs også

Mor chokeret over kønsdele på legetøj - "Mine børn råbte diller!"

 

 

 

Dagens Gossip