"Vil du date mit barnebarn?" Her er de 10 krav

Foto: Privat

Hvis man har planer om at date Aime, så skal man accepteres af hendes bedstefar. Han har derfor sendt en liste på 10 krav, som en fyr skal leve op til, hvis man skal gøre sig nogen forhåbninger om at få lov til at date hende.

I gamle dage var det en tradition, at man hvis man ønskede at tage en kvindes hånd, så skulle man vinde faderens accept først. Der har dog aldrig stået skrevet nogle steder, at man også skulle vinde bedstefarens accept, men det er altså tilfældet, hvis man ønsker at date den 21-årige Amie McHugh.

Læs også

62 årige Rolf har blandt andet 278 piercinger i genitalierne: Sådan så han ud for 20 år siden

Hendes bedstefar har nemlig en helt specifik liste med krav til en fyr, hvis han vil have de mindste forhåbninger om at komme på date med hans barnebarn.

21-årige Amie modtog en besked via Whatsapp fra hendes bedstefar William, hvor han kommer med 10 krav til, hvad en fyr skal leve op til, hvis han skal date hans barnebarn.

Den liste af krav har Amie nu delt på Twitter, og det har lyn hurtigt spredt sig og bredt smil hos tusindvis af mennesker.

Listen af krav som han i øvrigt skrev med store bogstaver, lyder på følgende:

 1. Han skal være RC (Romersk katolsk)
 2. Han skal være fan af Celtic (Skotsk fodboldklub)
 3. Han skal have et arbejde
 4. Jeg skal kunne lide ham.
 5. Han skal kunne lide mig.
 6. Han skal have en sikker økonomi
 7. Han må aldrig kigge på en anden pige, mens han er i et forhold med dig.
 8. Han skal være rigtig venlig.
 9. Han skal have en bil.
 10. Når han er i mit selskab, skal han altid tilbyde at betale regningen 
   

Den kære bedstefar valgte at stoppe efter de første 10 krav, men han hintede til, at der løbende vil komme flere tilføjelser, da han sluttede beskeden med ”Okay. Det var det for nu,”

 

”Min bedstefar har altid været der for mig”

Den 21-årige skotte har talt med det britiske medie, LadBible, og til dem fortæller hun, at hun er vokset op sammen med sin bedstefar, der altid har været der for hende. Dog skal listen tages lidt som en joke, og hun har derfor ikke i sinde at finde en, der nødvendigvis kan leve op til alle ti krav.

Selv har Amie selv et par lidt mere realistiske krav til, hvordan en kommende partner skal være.

”Jeg har bare brug for en, der er sjov, og som jeg kan have det godt med. De små detaljer betyder ikke det store for mig,” fortæller hun til mediet.

Selvom hun ikke har brug for en, der kan opfylde alle kravene fra hendes bedstefars liste, så er det formentlig et krav, at han kan leve op til krav nummer fem på listen.

Læs også

Blev spyttet på og drillet pga. sit røde hår: I dag lever hun af sit udseende

 

 

Dagens Gossip