Pinligt interview med prins Harry: 'Det kommer han til at fortryde'

Foto: YouTube

Prins Harry var taget til Los Angeles sammen med James Corden, hvor han stilled op til et interview.

I går blev Harrys interview med James Corden vist på sidstnævntes talkshow, The Late Late Show. Og i manges øjne, så blev resultatet næsten lige så slemt, som hans onkel Edwards tåkrummende Grand Knockout Tournament. 

Og hvis man spørger Daniela Elser, der har fulgt de royale i mere end 15 år, så er det noget, som Harry bare gør glemme hurtigst muligt.

Det var nemlig ikke mindeværdigt - i hvert fald ikke af de rigtige årsager. 

Det skriver news.com.au. 

Læs også

Michael Olesen og Joan jubler: Endelig lykkedes det

Corden fik den idé, at de skulle snakke sammen i en turistbus. De begynder at snakke sammen, og Daniela påpeger, at Harry lægger ud med at fortælle, at de royale mennesker ikke går rundt med kontanter i lommen. 

Han vælger herefter at fortælle en anekdote om, at han engang har fået i vaffeljern i gave af dronningen, hvilket hun mener, man godt kunne have været foruden. 

Der er dog mange seere, der var glade for at se, at Harry så glad ud. Han lagde da heller ikke skjul på, at han godt kan lide sin nye tilværelse i Los Angeles. 

Det har blandt andet betydet, at han ikke længere behøver at sidde i sin sofa og deltage i diverse Zoom-møder, men i stedet kan mødes med folk ansigt til ansigt. 

Det besvarer dog ikke Danielas spørgsmål: Hvorfor, Harry? 

Ifølge Telegraph, så Harry interviewet som mulighed for at have det lidt sjovt, mens han samtidig kunne åbne lidt op om sit liv og sine valg i denne tid, som har været noget så turbulent. 

Det er noget, man kommer til at høre mere om, da Harry og Meghan har optaget et interview med Oprah Winfrey på hele 90 minutter, hvor de går i dybden med netop dette. 

Daniela håber i hvert fald, at de vil komme ind på, hvorfor de valgte at træde tilbage fra det royale liv. 

Harry fortæller dog i interviewet, at han ikke føler, at de er trådt tilbage. 

"Vi trådte aldrig tilbage, og i min optik, så kommer det aldrig til at ske, da jeg kommer til at fortsætte med at bidrage. Public service er mit liv, og selvom, at jeg er et andet sted i verden, så vil det altid være sådan. Det har Meghan skrevet sig op til, og hun nyder det lige så meget som jeg gør," siger Harry til Corden. 

Daniela mener dog alligevel, at det hele føles så billigt. Hun mener sågar, at hun havde en fornemmelse af, at man blot forsøgte at sælge Harry til Amerika, men bare som en helt anden person. 

Hun skriver, at det tilnærmelsesvis minder om de gange, man hiver en skuespiller ind, der lige har brug for at sælge billetter til sin kommende film, og Daniela lægger ikke skjul på, at dette er den forkerte måde at gøre det på.  

Dronning Elizabeth har for nylig deltaget i et Zoom-møde, hvor hun opfordrede folket til at passe på hinanden, ligesom hun valgte at opfordre folk til at blive vaccineret. 

Og spørger man Daniela, så ved hun godt, hvad medierne helst vil skrive om.

Hun føler i bund og grund, at det er et billigt forsøg på at slippe for mere kritik. Hun ved dog ikke, om det er præcist dette, som Harry og Meghan håber, de får ud af at have været med i talkshowet. 

Læs også

Dansk YouTube-par er gået fra hinanden

 

Dagens Gossip