Dansk YouTube-par er gået fra hinanden

Foto: YouTube

De kendte YouTubere har dannet par siden 2018, men nu er det forbi. Det har de afsløret på de sociale medier.

Forholdet mellem den 27-årige Rebecca Charlotte Dahl og den 21-årige Elias Hole er nu slut. De to YouTubere er gået fra hinanden efter at have dannet par i lidt over to år.

Læs også

Uhyggeligt øjeblik fanget på baby-monitor

Både Rebecca Charlotte Dahl og Elias Hole er kendt fra YouTube, hvor Elias Hole er den ene halvdel af kanalen 'Kender du det', som han driver sammen med sin tvillingebror. De har over 300.000 abonnenter på denne kanal. Rebecca Charlotte Dahl har derimod en kanal opkaldt efter hende selv, der har næsten 200.000 abonnenter. 

Gennem deres tid sammen, har de lavet en lang række videoer sammen. Det har betydet, at deres mange abonnenter og fans har haft rig mulighed for at følge med i deres liv og i deres forhold. 

Parret annoncerede selv deres brud på Instagram, og i en video på Rebecca Charlotte Dahls YouTube-kanal. I videoen sidder det nu tidligere par sammen og fortæller om deres beslutning om at gå fra hinanden. 

I denne forbindelse gør de det klart, at det er den store aldersforskel mellem de to, der er den primære årsag til, at de har valgt at gå fra hinanden. 

"Jeg tænker allerede i familie, hvor du tænker nu skal vi hygge os," siger Rebecca Charlotte Dahl blandt andet i videoen. 

Ekstra Bladet har været i kontakt med begge parter, der understreger, at der til trods for bruddet ikke er problemer mellem dem. 

"I sidste ende elsker vi stadigvæk hinanden, det var bare ikke 'meant to be'," fortæller Rebecca Charlotte Dahl til Ekstra Bladet, mens Elias Hole følger op: 

"Det var bedst for os begge to, at vi slog op og så var venner i stedet for."

Læs også

Michael Olesen og Joan jubler: Endelig lykkedes det

Kommentarsporet på både YouTube og Instagram bærer præg af kærlighed og forståelse, selvom flere af deres fans giver udtryk for, at de er kede af at høre den overraskende nyhed. Du kan se videoen om deres brud herunder:

 

 

 

 

Dagens Gossip